Παρασκευή, 28 Νοέμβριος 2014 07:53

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Χωρίς Κουρμπανά και 4 παίκτες στο ντέρμπι - κινητή μπουτίκ θα υπάρχει στο γήπεδο

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Χωρίς Κουρμπανά και 4 παίκτες στο ντέρμπι - κινητή μπουτίκ θα υπάρχει στο γήπεδο

Δεν έφταναν οι απουσίες βασικών παικτών, η Καλαμάτα θα υποχρεωθεί να παίξει την Κυριακή με τον Παναργειακό χωρίς να έχει τον Νίκο Κουρμπανά στον πάγκο. Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες ποινή αποκλεισμού 10 ημερών από τους αγωνιστικούς χώρους στον προπονητή της Καλαμάτας για την αποβολή του στο ματς Κυπέλλου με τον ΑΟ Κύμης που είχε γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου. Επιπλέον, τιμωρήθηκε με 500 ευρώ χρηματικό πρόστιμο ο Κουρμπανάς και με 500 ευρώ η ομάδα.


Έτσι ο τεχνικός της "Μαύρης Θύελλας" δεν θα είναι στον πάγκο την Κυριακή, αλλά θα παρακολουθήσει το ματς είτε από την εξέδρα είτε από τα κάγκελα, έξω από τον αγωνιστικό χώρο.
Αγωνιστικά, εκτός μάχης είναι ο τραυματίας Σαλαπάτας, ο τιμωρημένος Τσάτσος και οι Πολυχρόνης, Χάριτος που δεν μπόρεσαν να προπονηθούν ούτε χθες και λογικά δεν προλαβαίνουν το ματς. Αντίθετα, μπήκε στο πρόγραμμα ο Γεωργακόπουλος και θα είναι έτοιμος για τον Παναργειακό.
Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο Ασπρόχωμα. Σήμερα αν το επιτρέψει ο καιρός η ομάδα θα πάει στο Στάδιο, αλλιώς θα προπονηθεί και πάλι στο Ασπρόχωμα.

Κάλεσμα
Γαϊτανάρου

Ο επίτιμος πρόεδρος της Καλαμάτας Λυκούργος Γαϊτανάρος με δήλωση του καλεί τον κόσμο της ομάδας να την στηρίξει στο κρίσιμο ματς της Κυριακής.
«Αγαπητοί φίλαθλοι ήρθε η ώρα να δείξουμε όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητής, παίκτες και φίλαθλοι (δωδέκατος παίκτης) πόσο αγαπάμε την ιστορική «Μαύρη Θύελλα». Ο αγώνας της Κυριακής είναι αγώνας ζωής και θανάτου.
Θερμή παράκληση να δώσουμε όλοι το παρόν για μια καλή πορεία και καλό αποτέλεσμα».

Κινητή μπουτίκ την
Κυριακή στο γήπεδο

Ένα ακόμη σημείο πώλησης των προϊόντων της ομάδας θα υπάρχει από την Κυριακή, καθώς μετά το περίπτερο, σε λειτουργία θα μπει και η κινητή μπουτίκ! Πρόκειται για ένα ειδικά διαμορφωμένο τρέιλερ μήκους 7 μέτρων το οποίο θα βρίσκεται σε όλα τα εντός έδρας ματς στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού σταδίου έτσι ώστε να είναι άμεσα προσβάσιμο από τους φιλάθλους που θα βρίσκονται στο γήπεδο.
Όπως τόνισε ο υπεύθυνος διαφήμισης της Καλαμάτας, Νίκος Νίκας, οι φίλοι της «Μαύρης Θύελλας» θα μπορούν από την κινητή μπουτίκ να προμηθευτούν τις επίσημες φετινές φανέλες της ομάδας (ασπρόμαυρη και λευκή Nike, σε μεγέθη για μικρούς και μεγάλους) καθώς επίσης κασκόλ, μπρελόκ, κούπες και σκουφιά, ενώ στην γκάμα των προϊόντων προστέθηκαν φούτερ, λάβαρα, σακίδια και αναπτήρες. Όλα στα χρώματα του συλλόγου και σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Τα εισιτήρια

Η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναργειακό (ώρα έναρξης 15:00) θα γίνει από το περίπτερο της «Μαύρης Θύελλας» (Ναυαρίνου και Φαρών), το Σάββατο 29/11 από τις 11:00 έως τις 15:00 και την Κυριακή από τις 10:00 έως τις 15:00.
Επίσης εισιτήρια θα βρίσκονται στα εκδοτήρια του Δημοτικού σταδίου Καλαμάτας από τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής.


Σφυρίζει ο Δραγάτης

Το ματς της Καλαμάτας με τον Παναργειακό θα διαιτητεύσει ο Δραγάτης από την Αν. Αττική. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων…
Κυριακή 3 μ.μ.
Καλαμάτα - Παναργειακός
Δραγάτης, Ρούντος, Τσαλίκογλου (Αν. Αττικής)
Παναρκαδικός - Αχαϊκή
Δημητρόουλος, Κρετσίμος, Οικονόμου (Δυτ. Αττικής)
Παρατηρητής θα είναι ο Μεσσήνιος Παν. Μανωλόπουλος
Βάρδα - Αστέρας Μαγούλας
Νίκας, Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας), Σταματάκος (Λακωνίας)
Μανδραϊκός - Βύζας Μεγάρων
Αδαμόπουλος, Γκοτσόπουλος, Οικονόμου (Αχαίας)
Πανελευσινιακός - Δόξα Μανωλάδας
Περράκης, Νιδριώτης, Πασπάτης (Αθηνών)
Αιολικός - Ζακυνθιακός
Βικτωράτος, Κιούσης, Τζιλίρης (Πειραιά)
Λουτράκι - Κύμη 3-0 α.α.
Ρεπό:  Ερμής Κιβερίου

Δεν παίζει στις
δύο εμβόλιμες

Δυο εμβόλιμες αγωνιστικές την Τετάρτη 17/12 και Τετάρτη 28/1/2015 θα καλύψουν τα κενά στο πρόγραμμα της Γ’ Εθνικής με τις αναβολές.
Η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής αποφάσισε να μεταθέσει τις μη διεξαχθείσες αγωνιστικές της 23 και 26/11/2014 αλλά σε καμία απ΄ αυτές δεν θα αγωνιστεί η Καλαμάτα.
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 17/12 η 11η αγωνιστική όλων των ομίλων ενώ επίσης Τετάρτη στις 28/1/2015 θα διεξαχθεί η 16η αγωνιστική. Η Καλαμάτα δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις σε καμία από τις δυο εμβόλιμες καθώς την 11η αγωνιστική έχει το προκαθορισμένο ρεπό της ενώ την 16η αγωνιστική, στο ξεκίνημα του β’ γύρου, επρόκειτο να αντιμετωπίσει την Κύμη η οποία όμως έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Καλαμάτας μετά τις αλλαγές που αποφασίστηκαν διαμορφώνεται, μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, ως εξής:
8η αγ. 30/11/2014 (3 μ.μ.): ΚΑΛΑΜΑΤΑ – Παναργειακός
9η αγ. 07/12/2014 (3 μ.μ.): Αστέρας Μαγούλας –ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Κύπελλο 3η αγ. (ημιτ.) 10/12/2014 (2 μ.μ.): ΚΑΛΑΜΑΤΑ- Δόξα Ν. Μανωλάδας
10η αγ. 14/12/2014 (3 μ.μ.): ΚΑΛΑΜΑΤΑ – Δόξα Ν. Μανωλάδας
11η αγ. 17/12/2014 (3 μ.μ.): Ρεπό
12η αγ. 21/12/2014 (3 μ.μ.): ΚΑΛΑΜΑΤΑ – Αιολικός
13η αγ. 11/01/2015 (3 μ.μ.): Μανδραϊκός –ΚΑΛΑΜΑΤΑ
14η αγ. 18/1/2015 (3 μ.μ.): ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΑΟ Λουτράκι
15η αγ. 25/1/2015 (3 μ.μ.): ΚΑΛΑΜΑΤΑ – Παναρκαδικός
Aπό τη 17η αγωνιστική και μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος το πρόγραμμα παραμένει ως έχει.