Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 01:30

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛ: Ανανέωσε ο Πόταρης, επέστρεψαν από τον δανεισμό τους οι Μπάμπης και Χαραλαμπόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛ: Ανανέωσε ο Πόταρης, επέστρεψαν από τον δανεισμό τους οι Μπάμπης και Χαραλαμπόπουλος

Συνέχεια στον αγωνιστικό του σχεδιασμό έδωσε την Κυριακή (28/7) ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Πόταρη, αλλά και την επιστροφή των Φίλιππου Μπάμπη και Διονύση Χαραλαμπόπουλου μετά το πέρας του δανεισμού τους στην Θύελλα Παραλίας.

Μάλιστα, στη σχετική της ανακοίνωση η διοίκηση του “τριφυλλιού” δεν παρέλειψε να “ευχαριστήσει” την ομάδα της Παραλίας και ειδικότερα τον προπονητή, Μιλτιάδη Μαυροειδή, αλλά και τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Μανώλη Λιαπάκη για την άψογη συνεργασία, η οποία θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ομάδα μας συνεχίζει τις ανανεώσεις για την νέα χρονιά. Βάσει πλάνου και φιλοσοφίας μας, σειρά πήρε ο 15χρονος Πόταρης Παναγιώτης (επιθετικός).

Ακόμα, γυρίζουν στην ομάδα μας οι δανεικοί ποδοσφαιριστές μας που ήταν στην Θύελλα Παραλίας, ο Μπάμπης Φίλιππος (τερματοφύλακας) και ο Χαραλαμπόπουλος Διονύσης (αριστερό μπακ).

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και την ομάδα της Θύελλας Παραλίας και ειδικά τους κ.κ. Μαυροειδή Μιλτιάδη, Λιαπάακη Μανώλη για την συνεργασία που έχουμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε για τα επόμενα χρόνια, ώστε τα παιδιά μας να παίρνουν αγωνιστικά λεπτά.»

Από το περσινό έμψυχο υλικό συνεχίζουν, επίσης, οι Παναγιώτης Πετρόπουλος, Αρτέμης Παλιάς, Βασίλης Λέκκας, Φώτης Μπάμπης, Δημήτρης Ζόμπολας, Κλέιντι Ριπάι, Μιχάλης Σταματέλος, Νεκτάριος Σταθόπουλος, Γιώργος Κατσαβός, Θοδωρής Λεβαντής, Θοδωρής Καυκούλας, Γιάννης Γιαννίκος, Κωνσταντίνος Ρουσέας και Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Θυμίζουμε ό,τι στον “πράσινο" πάγκο συνεχίζει ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος, έχοντας στο πλευρό του τον Αντώνη Αγγελή ως άμεσο συνεργάτη, ενώ ο Σωτήρης Μπουραντώνης παραμένει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Τέλος, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γνωστοποιηθούν και οι πρώτες μεταγραφές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ: Δύο ανανεώσεις και δύο αποχωρήσεις