Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 16:06

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Στον πάγκο ο Μπιζίμης

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Στον πάγκο ο Μπιζίμης

Με τον Παναγιώτη Μπιζίμη στον πάγκο του θα πορευτεί ο Εθνικός Μελιγαλά τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.


Η νέα διοίκηση που προέκυψε πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε σιγά-σιγά της κινήσεις της, σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Η πρώτη κίνηση ήταν η πρόσληψη του προπονητή Παναγιώτη Μπιζίμη, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο έχει αναλάβει τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής της ακαδημίας του Εθνικού. Τη νέα χρόνια πέρα από την πρώτη ομάδα θα συνεχίσει να δουλεύει και στα τμήματα υποδομής.


Συνεργάτης του θα είναι ο Παναγιώτης Παπατζίκης, που θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων και δίπλα τους θα βρίσκεται ο παλιός παίκτης της ομάδας Παναγιώτης Καρατζούλιας, ο οποίος έχει αναλάβει τη θέση του γενικού αρχηγού και επιστρέφει στον Εθνικό μετά από 3 χρόνια, δηλαδή μετά την αποχώρηση του από το ποδόσφαιρο.
Μετά τις παραπάνω κινήσεις, οι παράγοντες του Εθνικού σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Μπιζίμη θα ξεκινήσουν το κτίσιμο της ομάδας. Ηδη έχουν ξεκινήσει τις επαφές με παίκτες για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού.
Για την ώρα έχουν αποχωρήσει οι Παναγιωτόπουλος, Αντώνακας, Δημητρέλης, Τόσκα και Βουρνάς.