Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 01:11

Έκανε τη... ρελάνς και απέκτησε τον Μπαστακό ο Πιερικός!

Γράφτηκε από τον
Έκανε τη... ρελάνς και απέκτησε τον Μπαστακό ο Πιερικός!

Εκεί όπου ο ΑΟ Καβάλας είχε... αγκαλιάσει τον Μιχάλη Μπαστακό, ήρθε ο Πιερικός να τον “αρπάξει” μέσα από τα χέρια του!

Τον Μιχάλη Μπαστακό ενέταξε στο δυναμικό του ο Πιερικός, με τον σύλλογο της Κατερίνης να κάνει τη... ρελάνς και να ντύνει στα “ασπρόμαυρα” τον Καλαματιανό φορ!

Ο 27χρονος επιθετικός τον περασμένο Μάρτιο κατέθεσε προσφυγή κατά του Αιγάλεω, προκειμένου να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του και επικρατέστερος προορισμός του ήταν ο ΑΟ Καβάλας.

Όμως, ο “Άρχοντας του Βορρά” που θα συμμετάσχει και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής έκανε το... κόλπο γκρόσο, αρπάζοντας τον Μπαστακό μέσα από τα χέρια των “αργοναυτών”.

Ο ύψους 1,92 μ. φορ ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟ Φαραί, απ' όπου το 2011 μετακινήθηκε στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου Αθηνών.

Το 2014 χρίστηκε διεθνής με την Εθνική Νέων, ενώ το 2015 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Το ντεμπούτο του στην Super League το πραγματοποίησε στις 2 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, απέναντι στον Ηρακλή.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε ως δανεικός την σεζόν 2016-17, για να ακολουθήσουν ο Άρης, ο Λεβαδειακός, η Παναχαϊκή, ο Απόλλων Λάρισας, ο Διαγόρας Ρόδου, ξανά ο Ηρακλής, η Ηλιούπολη και το Αιγάλεω το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν.

Συνολικά στην καριέρα του ο Μπαστακός, ο οποίος διακρίνεται για την επιθετική του οξυδέρκεια, μετράει 168 συμμετοχές και 30 γκολ σε Super League, Super League 2, Football League και Κύπελλο Ελάδας.