Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 20:59

Εξαιρετικός ο Αστέρας Τρίπολης 3-3 με την Μπολόνια

Γράφτηκε από τον
Εξαιρετικός ο Αστέρας Τρίπολης 3-3 με την Μπολόνια

Εξαιρετικός ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 σε φιλική αναμέτρηση- στην πόλη Μπρεσανόνε- με τη Μπολόνια, η ομάδα που έχει την παρουσία της στο ενιαίο όμιλο του Champions League 2024-25.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με τον Μπαρτόλο μόλις στο 5', αλλά η Μπολόνια ανέτρεψε το αποτέλεσμα με τον γκολ των Κάστρο (12') και Καμπιάγκι (15') μέσα σε τρία λεπτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε την ισοφάριση με τον Μούμο στο 51'.
Η ομάδα του Ράσταβατς είχε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή στο 56', όταν ο Καλτσάς εκτέλεσε γρήγορα ένα πλάγιο άουτ, ο Μπαρτόλο έφυγε στην πλάτη της άμυνας, γύρισε την μπάλα και ο Μούμο αστόχησε με συρτό διαγώνιο σουτ.

Ο Ορσολίνι έβαλε ξανά μπροστά την Μπολόνια στο 61', νικώντας με εξαιρετικό σουτ τον Τσιντώτα για το 3-2.
Στο 70' ο Λυκογιάννης- που πέρασε στην επανάληψη- έβγαλε από τα αριστερά και ο Όντγκααρντ με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι.
Η ισοφάριση ήρθε στο 73΄για τον Αστέρα Τρίπολης, όταν σε βαθιά μπαλιά του Άλβαρες, ο Ζουγλής βγήκε τετ α τετ σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά του Ούγγρου Μάρτιν Άνταμ πλάσαρε σε κενή εστία για το 3-3.

Ο Μίλαν Ράσταβατς παρέταξε τον Αστέρα Τρίπολης σε διάταξη 4-2-3-1: Παπαδόπουλος, Άλχο, Τριανταφυλλόπουλος, Καστάνιο, Χουχούμη, Γιαμπλόνσκι, Μούμο, Ρεγκίς, Καλτσάς, Μπαρτόλο, Μάντζη.

Επόμενο φιλικό στην Ιταλία κόντρα στη Βερόνα στις 3 Αυγούστου.

 

  ΑΠΕ-ΜΠΕ