Σάββατο, 03 Αυγούστου 2024 10:18

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛ: Ένεση... εμπειρίας με Ντέρτζια και Παντελόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛ: Ένεση... εμπειρίας με Ντέρτζια και Παντελόπουλο

Οι έμπειροι Έλτον Ντέρτζια και Δημήτρης Παντελόπουλος είναι οι πρώτες φετινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού Καλαμάτας, με τον δεύτερο να επιστρέφει στους “πράσινους” μετά από 13 χρόνια.

Ο Ντέρτζια είναι 39 ετών, αμυντικός και αποκτήθηκε από τον Αστέρα Βαλύρας.

Παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Παραλίας, Κεραυνό, ΑΕΚ, Δωριέα Δωρίου, Διαγόρα Κοπανακίου και Ομόνοια.

Μάλιστα, στην τελευταία ομάδα ήταν συμπαίκτης με τον προπονητή του “τριφυλλιού”, Βασίλη Παναγιωτόπουλο και είχαν προπονητή τον Σωτήρη Μπουραντώνη, ο οποίος έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό!

Όσον αφορά τον Παντελόπουλο, όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, είναι 36 ετών, μεσοεπιθετικός και την τελευταία τετραετία αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Θύελλας Μερόπης.

Νωρίτερα έχει παίξει ποδόσφαιρο σε Κεραυνό, Πανιώνιο, ΑΟ Φαραί, Ολυμπιακό και Απόλλωνα Καλαμάτας.

Ο Παντελόπουλος θα αγωνιστεί ξανά με το “τριφύλλι” στο στήθος έπειτα από την σεζόν 2010-11, στην πρώτη και μοναδική μέχρι σήμερα παρουσία του Παναθηναϊκού στην Α' τοπική κατηγορία, καταγράφοντας συνολικά 19 συμμετοχές με 2 γκολ.

Η παρουσία και των δύο αναμένεται να προσφέρει εμπειρία στο κατά πολύ νεανικό ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ομάδα μας συνεχίζει τον προγραμματισμό της για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση τις δύο πρώτες μεταγραφές.

Βάση σχεδιασμού και φιλοσοφίας πήραμε δύο παιδιά με καλό χαρακτήρα και εμπειρία, ώστε να βοηθήσουν την νεανική μας ομάδα.\

Αυτοί είναι ο Ντέρτζια Έλτον, αμυντικός από Αστέρα Βαλύρας και ο Παντελόπουλος Δημήτρης, μεσοεπιθετικός από Θύελλα Μερόοπης.

Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.»