Σάββατο, 03 Αυγούστου 2024 19:16

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στο Ελατοχώρι οι Χότζα και Καστόρας

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στο Ελατοχώρι οι Χότζα και Καστόρας

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές Αριστείδης Καστόρας και Αρλιντ Χότζα θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία που θα πραγματοποιήσει από τη Δευτέρα η Καλαμάτα στο Ελατοχώρι.


Οι δύο παίκτες που ανήκουν στην Κ19 θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα των προπονήσεων, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιήσει η ανδρική ομάδα, όπως είχε προαναγγείλει στην “πρώτη” που έγινε στις 22 Ιουλίου στα Παλιάμπελα, ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος.


Αυτό έκανε γνωστό με ανακοίνωση της, η διοίκηση πριν από λίγη ώρα, όπου σημειώνει τα ακόλουθα: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές Χότζα και Καστόρας που αγωνίζονται στην Κ19 της ομάδας μας θα ακολουθήσουν την αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο το πρωί στις 10 πμ για το Ελατοχώρι και θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της πρώτης ομάδας που θα κάνει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.


Δείγμα του πόσο ο Πρόεδρος μας κ. Πρασσάς και ο προπονητής μας Νίκος Αναστόπουλος δίνουν σημασία στην προώθηση και αξιοποίηση παικτών που βγαίνουν από τα…σπλάχνα της Μαύρης Θύελλας.
Καθ’ όλη μάλιστα την διάρκεια της σεζόν θα υπάρχει άριστη συνεργασία με το τεχνικό Τιμ των Ακαδημιών μας και όσοι νεαροί ποδοσφαιριστές δείχνουν την βελτίωση που χρειάζεται θα συμμετέχουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και θα παρακολουθείται η εξέλιξη τους με στόχο κάποια μέρα να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα”.