Κυριακή, 04 Αυγούστου 2024 20:19

Στουρνάρας στο ArenaLarissa.gr: «Οι άνθρωποι της Εράνης μου έδειξαν πόσο με ήθελαν»

Γράφτηκε από τον
Στουρνάρας στο ArenaLarissa.gr: «Οι άνθρωποι της Εράνης μου έδειξαν πόσο με ήθελαν»

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην ιστοσελίδα ArenaLarissa.gr, ο Βαγγέλης Στουρνάρας.

Ο προπονητής της Εράνης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πέρασμα του από τον πάγκο του ΠΟ Ελλασόνας και την εμπειρία του από την Α' ΕΠΣ Λάρισας, στη φετινή προσπάθεια της ΑΕΛ να επιστρέψει στα μεγάλα “σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου και φυσικά στην απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση του Φιλιατρινού συλλόγου.

Το απόσπασμα από την αναφορά του στην Εράνη...

«Όταν μου ήρθε η πρόταση από την ομάδα της Εράνης Φιλιατρών ήμουνα διστακτικός λόγω της απόστασης και για το ότι η ομάδα είναι στην Α’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Μεσσηνίας. Στις επικοινωνίες που είχα όμως με τους ανθρώπους της διοίκησης κατάλαβα ότι έχω να κάνω με παράγοντες του ποδοσφαίρου και με μία διοίκηση, η οποία θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα είναι πολύ ανταγωνιστική και να έχει διάρκεια. Δείχνοντάς μου πόσο πολύ με θέλουν στο νέο τους ξεκίνημα.

Έτσι, πήρα την απόφαση να συναντηθώ με τη διοίκηση και αναλύοντας μου όλο το πλάνο το οποίο ήτανε άκρως δελεαστικό για εμένα, διότι έκανα συζήτηση με ανθρώπους οι οποίοι είναι όλοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας και πλέον είναι στη διοίκηση και κατάλαβα πως θέλουν την εξέλιξη της ομάδας όπως και εγώ θέλω την εξέλιξη μου ως επαγγελματίας προπονητής.

Για να γίνει αυτό χρειάζεται να υπάρχουν βάσεις όπου η ομάδα μέσα σε γηπεδικές εγκαταστάσεις και σε οργάνωση είναι πολύ καλά και από τη στιγμή που έχουμε και θέλουμε και οι δυο πλευρές το ίδιο αποτέλεσμα είπα το ναι και είμαι αισιόδοξος για αυτή τη συνεργασία.

Ο στόχος πλέον είναι ξεκάθαρα πρωταθλητισμός και για να λέμε ξεκάθαρα τα πράγματα είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στη Γ’ Εθνική κατηγορία, αλλά για να το καταφέρουμε αυτό χρειάζονται πάρα πολλές θυσίες από όλους μας είτε είναι διοίκηση είτε είναι προπονητές είτε είναι ποδοσφαιριστές είτε οποιοσδήποτε εργαζόμενος στην ομάδα».

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη