Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2024 15:05

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Από χθες στο Ελατοχώρι για το βασικό στάδιο προετοιμασίας

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Από χθες στο Ελατοχώρι για το βασικό στάδιο προετοιμασίας

Στο Ελατοχώρι Πιερίας βρίσκεται από χθες η Καλαμάτα, η οποία από σήμερα και για δύο εβδομάδες θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.


Ο Νίκος Αναστόπουλος και οι συνεργάτες του θα δουλέψουν με στόχο να ετοιμάσουν την ομάδα για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2 και να μπορέσει να φτάσει στο στόχο της, που είναι και στόχων των τελευταίων ετών, η άνοδος στην πρώτη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα το βασικό στάδιο θα αρχίσει σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 18 Αυγούστου. Σε αυτό το διάστημα, πέρα από τις προπονήσεις η Καλαμάτα θα δώσει και δύο φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο με τον Μακεδονικό την Τρίτη 13 Αυγούστου και το δεύτερο με τον Εθνικό Κεραμιδίου το Σάββατο 17 του μήνα.
Ο έμπειρος προπονητής θα έχει στη διάθεση του, τους Κώστα Κότσαρη, Αμπντούλ Ραχμάν Ουές, Αποστόλη Στίκα, Γιούχα Πίρινεν, Τίμο Τσελεπίδη, Τζούνιορ Μπακαγιόκο, Νίκο Αναστασόπουλο, Σαντιάγκο Ουμπέντα, Γιώργο Ξενιτίδη, Νταν Ριένστρα, Αχμάντ Μέντες Μορέιρα, Καρμέλο Αλγκαρανάζ, Νικολά Ντιγκινί, Χάγκαν Φρίμπονγκ, Γιώργο Παμλίδη (νέοι παίκτες), Ζόνας Μέντες, Γιώργο Λαδά, Γεώργιο Βαλεριάνο, Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλο, Εμμανουήλ Τζανακάκη, Στέφανο Στρούγγη, Χουάν Κατάλντι, Χερόνιμο Μπαράλες, Φροίξο Γρίβα, Ματέους Άλβες, Παναγιώτη Τσιφτσή και τους δύο νεαρούς από την Κ19 Αρλιντ Χότζα, Αριστείδη Καστόρα.