Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2024 16:45

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Αρχίζει σήμερα την προετοιμασία για τη νέα χρονιά

Γράφτηκε από τον
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Αρχίζει σήμερα την προετοιμασία για τη νέα χρονιά

Με στόχο να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής, ο Ατρόμητος Πλατύ αρχίζει σήμερα την προετοιμασία του για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.


Το ραντεβού της διοίκησης του νέου προπονητή Παντελή Τσιγαρίδη με τους ποδοσφαιριστές, τους παλιούς και τα μεταγραφικά αποκτήματα είναι σήμερα αργά το απόγευμα στα αποδυτήρια της ομάδας στο γήπεδο του Πλατύ.
Μετά το καλωσόρισμα, τη γνωριμία ανάμεσα σε παλιά και νέα πρόσωπα, θα ακολουθήσει το μοίρασμα του αθλητικού υλικού και αμέσως μετά στις 7.30 θα πραγματοποιηθεί η νέα προπόνηση για τη σεζόν 2024-2025.
Ο Παντελής Τσιγαρίδης θα έχει στη διάθεση του τα περισσότερα παιδιά που ήταν και την προηγούμενη χρονιά στην ομάδα και σε 5 με 6 παίκτες που θα αποκτηθούν από το μεταγραφικό παζάρι για να ενισχύσουν την ομάδα. Για την ώρα έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους οι Ανδρέας Μπάλλας, Κώστας Βουγιουκλής, Κώστας Τσαγκάρης, Γιάννης Κρέπης, Γιάννης Δάρρας, Γιώργος Γκίζας, Κώστας Βέργης, Στέφανος Ταχταμπάς, Νίκος Βαλσαμάκης, Αντώνης Λογκαράκης, Θανάσης Γεωργαντάς, Φώτης Δημέας. Για την ώρα το πρώτο απόκτημα είναι ο τερματοφύλακας Κώστας Λίβας.
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η προσθήκη του Λίβα, αλλά και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις.
Για την ώρα σε εκκρεμότητα βρίσκονται οι περιπτώσεις των Δημήτρη Σώκαλη, Βασίλη Μιχάλακα, Γιώργου Λινά, Βασίλη Τσιλίκου και Γιώργου Τζούβελη.
Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Χρήστος Μαργιόλης, Αχιλλέας Καραμπότσος, Άγγελος Πανταζέλος, Κωνσταντίνος Λαλούσης, Κώστας Ροβολής, Θοδωρής Πετράκος, Κλεομένης Σακκάς και Μάριος Κοκκώνης.