Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2024 12:30

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Σήμερα και την Παρασκευή οι δηλώσεις συμμετοχής

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Σήμερα και την Παρασκευή οι δηλώσεις συμμετοχής

Σήμερα Τετάρτη 7 Αυγούστου και την Παρασκευή 9 του μήνα είναι οι καταληκτικές ημερομηνίες για να δηλώσουν οι κυπελλούχες ομάδες των ΕΠΣ, της Superleague 1 και Superleague 2, συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson.


Στη φετινή διοργάνωση από τη Μεσσηνία έχουν δικαίωμα συμμετοχής η ΠΑΕ Καλαμάτα (Superleague 2) και η κυπελλούχος του νομού μας Εράνη Φιλιατρών, που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε αυτό το θεσμό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για της δηλώσεις στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson είναι η ακόλουθη: Όπως αποφασίστηκε από την Επιτροπή Διοργανώσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, οι καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής δηλώσεων συμμετοχής, καθώς και των σχετικών εγγράφων για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson 2024-25, έχουν ως ακολούθως.
- Έως την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024 για τις Κυπελλούχες ομάδες των ΕΠΣ.
- Έως την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024 για τις ομάδες Superleague 1 και Superleague 2.
Το Συνυποσχετικό Διαιτησίας θα πρέπει να φέρει τη μορφή ψηφιακής βεβαίωσης εγγράφου (μέσω gov.gr).
Το έντυπο επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων αξιωματούχων ομάδων αυτών που αναφέρονται και υπογράφουν τη δήλωση συμμετοχής (GDPR) θα πρέπει να φέρει τη μορφή ψηφιακής βεβαίωσης εγγράφου (μέσω gov.gr).
Η υποβολή των δηλώσεων θα γίνεται σε μορφή pdf, έως τις 14:00 και αποκλειστικά στο email epo@epo.gr.
Η δήλωση θα πρέπει να συνοδεύεται και:
α) Από παράβολο 5.000 € για τις ομάδες Superleague, 4.000 € για τις ομάδες Superleague 2 και 300 € για τις πρωταθλήτριες των ΕΠΣ.
β) Από βεβαίωση μη οφειλής από την ΕΠΟ, τη Superleague 1, τη Superaleague 2 και τις οικείες ΕΠΣ των ομάδων, μέχρι την ημερομηνία αποστολής της δήλωσης.
γ) Από παραχωρητήριο γηπέδου υποχρεωτικά για την κύρια και τη 2η εναλλακτική έδρα”.