Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2024 21:35

Στον Αστέρα Τρίπολης ο Φώτης Λαμπρόπουλος

Γράφτηκε από τον
Στον Αστέρα Τρίπολης ο Φώτης Λαμπρόπουλος

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός για το νεαρό ποδοσφαιριστή του Α.Σ. Δαναός Φώτη Λαμπρόπουλο.


Ο 13χρονος παίκτης εντάχθηκε στην Κ15 του Αστέρα και έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παικτών που έχουν κάνει το βήμα από την ακαδημία του Δαναού με προορισμό το σύλλογο της Αρκαδίας.
Την περσινή χρονιά άλλοι τρεις νεαροί παίκτες είχαν πάρει τον ίδιο δρόμο, οι Νίκος Ζέππος, Ορέστης Προϊμάκης και Ντάρι Σαμπένκο.
Για την μετακίνηση του νεαρού ποδοσφαιριστή στην ΠΑΕ της Τρίπολης, οι άνθρπωποι του Δανού σε δήλωση τους στη “Ελευθερία” σημείωσαν τα ακόλουθα: “Αλλος ένας παίκτης της ακαδημίας Α.Σ. Δαναός που πήρε το δρόμο για να ζήσει το όνειρο του. Πρόκειται για τον Φώτη Λαμπρόπουλο, γεννηθείς το 2011, που εντάχθηκε στην Κ15 του Αστέρα Τρίπολης, ενώ πέρσι άλλα τρία παιδιά είχαν πάρει τον ίδιο δρόμο. Οι Νίκος Ζέππος, Ορέστης Προϊμάκης, Ντάρι Σαπένκο. Η ακαδημία μας δεν στέκεται ποτέ εμπόδιο στα παιδιά που επιθυμούν να προσπαθήσουν να υλοποιήσουν τα όνειρα τους και τους εύχεται κάθε επιτυχία”.
Εκτός από τον Αστέρα Τρίπολης, τις προηγούμενες ημέρες τέσσερις νεαροί παίκτες από τον Α.Σ. Δαναό εντάχθηκαν στην Κ15 της Καλαμάτας. Ο λόγος για τους Στυλιανό Διαμαντόπουλο, Πέτρο Σπυρόπουλο, Γιώργο Αδαμόπουλο και Ηρακλή Κανελλόπουλο.