Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2024 21:52

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Ατρόμητος Πλατύ

Γράφτηκε από τον
Ξεκίνησε προετοιμασία ο Ατρόμητος Πλατύ

Την πρώτη του προπόνηση για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2024-2025 πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο Ατρόμητος Πλατύ. Μάλιστα ήταν η πρώτη ομάδα που ξεκίνησε την προετοιμασία από τις υπόλοιπες που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.


Προχθές μετά το καλωσόρισμα από τη διοίκηση στο νέο προπονητή Παντελή Τσιγαρίδη και τους παίκτες, παλιούς και νέους, έγινε η πρώτη προπόνηση στο γήπεδο του Πλατύ, όπου έδωσαν το παρών πέρα από τους παλιούς και οι παίκτες που αποκτήθηκαν στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής σεζόν.


Χθες ο Ατρόμητος πραγματοποίησε την 8η μεταγραφή του, καθώς η διοίκηση γνωστοποίησε την απόκτηση του τερματοφύλακα Κώστα Γεωργακόπουλο, που έμεινε ελεύθερος από το Δώριο. Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Κώστας Στασινόπουλος, Κώστας Ρωμιός, Γιώργος Ταχταμπάς, Γιώργος Φασουλής, Παύλος Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Ηλιακόπουλος και Κώστας Λίβας.


Σε ότι αφορά την προετοιμασία, το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο του Πλατύ εκτός Σαββάτου και Κυριακής.
Πέρα από τις προπονήσεις, ο προπονητής Παντελής Τσιγαρίδης έχει κλείσει και τα πρώτα φιλικά που θα βοηθήσουν να μοντάρει την ομάδα και να την ετοιμάσει για τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Για την ώρα έχει κλείσει τρία φιλικά, τα οποία θα γίνουν Τετάρτη και είναι με την Ομόνοια στις 21 Αυγούστου, με την Αναγέννηση Παραλίας στις 28 του μήνα και με τον Πάμισο στις 11 Σεπτεμβρίου. Με Ομόνοια και Πάμισο τα ματς θα γίνουν στο γήπεδο του Πλατύ και με την Αναγέννηση δεν έχει οριστικοποιηθεί η έδρα διεξαγωγής του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΠΑΜΙΣΟΣ: Ελεύθεροι οι Τόσκα και Στάθης Βλάχος!