Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 01:08

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αφρικανική ενίσχυση με Μπβουντούρα, έμειναν Κόντο και Αλ. Ντίσα (φώτο)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Αφρικανική ενίσχυση με Μπβουντούρα, έμειναν Κόντο και Αλ. Ντίσα (φώτο)

Την ένταξη του Ζιμπαμπουανού, Τσούνγκι Τσίντο Μπβουντούρα και την επέκταση της συνεργασίας με τον ομοεθνή του, Στίβεν Πανάσε Κόντο γνωστοποίησε ο Πάμισος.

Ο Μπβουντούρα (φώτο αριστερά) είναι 24 ετών (05/07/00) και αγωνίζεται είτε ως κεντρικός μέσος, είτε ως ανασταλτικός μέσος.

Την περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα του Απόλλων Νέας Φιγαλείας στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ηλείας, καταγράφοντας 19 συμμετοχές με 1 γκολ.

Όσον αφορά τον έτερο Αφρικανό της παρέας, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τον Πανηλειακό, έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής στο διάστημα της παρουσίας του στην Μεσσήνη.

Η παραμονή στο ρόστερ του 20χρονου εξτρέμ αποτελεί επιτυχία της διοίκησης, αφού με τις εμφανίσεις του είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διοίκηση του Γ.Π.Σ Πάμισος Μεσσήνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση συνεργασίας για άλλον ένα χρόνο, με τον ποδοσφαιριστή Steven Kondo.

Επίσης, ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με τον μέσο Tsungie Chido Bvundura ο οποίος προέρχεται από την Ζιμπάμπουε.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έρχονται να δώσουν στην ομάδα την δυναμική και την ποιότητα που χρειάζεται.

Τους καλωσορίζομαι στην οικογένεια του Γ.Π.Σ Πάμισος Μεσσήνης και τους ευχόμαστε υγεία και μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια.»

Παράλληλα, κάτοικος Μεσσήνης και για την επόμενη αγωνιστική θα παραμείνει ο Άλεξ Ντίσα, με τον 17χρονο μέσο να υπογράφει την επέκταση της συνεργασίας του με τους “Νησιώτες”.

Τέλος, οι επίσης 17χρονοι Χρισρτόφιλος Μακαρούνης (μέσος) και Γιάννης Λέρα (μπακ) επέστρεψαν από τον δανεισμό τους στον Ολυμπιακό Ανάληψης και θα αποτελέσουν δύο ακόμα επιλογές στα πλάνα του Ηλία Μουρούσια.