Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 02:13

ΔΩΡΙΕΑΣ ΔΩΡΙΟΥ: Έκανε την έκπληξη για τον πάγκο με Παναγιωτόπουλο και Αντώνακα

Γράφτηκε από τον
ΔΩΡΙΕΑΣ ΔΩΡΙΟΥ: Έκανε την έκπληξη για τον πάγκο με Παναγιωτόπουλο και Αντώνακα

Σε μια κίνηση-έκπληξη αναφορικά με την θέση του προπονητή προχώρησε ο Δωριέας Δωρίου, επιλέγοντας τον Αποστόλη Παναγιωτόπουλο ως τον νέο τεχνικό της ομάδας.

Στο πλευρό του ως άμεσος συνεργάτης θα βρίσκεται ο Πάνος Αντώνας. Αμφότεροι προέρχονται από την Αρκαδία και έχουν διαγράψει κοινή ποδοσφαιρική διαδρομή.

Ξεκίνησαν από τον ΑΟ Φαλαισίας, με τον οποίο στέφθηκαν πρωταθλητές Αρκαδίας την περίοδο 2012-13 και συμμετείχαν στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Την σεζόν 2015-16 κατέκτησαν ένα ακόμη πρωτάθλημα Αρκαδίας, αυτή τη φορά με την Δόξα Μεγαλόπολης και μαζί με τον πρωταθλητή Μεσσηνίας, Τσικλητήρα Πύλου ήταν οι δύο ομάδες που πήραν το… εισιτήριο για την Γ’ Εθνική μέσω αγώνων μπαράζ.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον σύλλογο της Μεγαλόπολης, ενώ το 2017-18 βρέθηκαν στην Λακωνία για λογαριασμό της Ένωσης Πελλάνας Καστορείου, με την οποία αναδείχθηκαν πρωταθλητές στον γειτονικό Νομό.

Έναν χρόνο αργότερα επέστρεψαν αμφότεροι στην Δόξα Μεγαλόπολης, ενώ το καλοκαίρι του 2023 κατηφόρισαν στην Μεσσηνία για τον Ολυμπιακό Διαβολιτσίου.

Με τους “ερυθρόλευκους” πρόλαβαν να αγωνιστούν μόλις σε ένα παιχνίδι λόγω του γνωστού θέματος με το Μητρώο, αυτό κόντρα στον ΠΑΟ Καλού Νερού για τους “16” του Κυπέλλου, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η συνέχεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς τους βρήκε στον ΠΑΣ Ράχη, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκαν στον Εθνικό Μελιγαλά.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μια κίνηση-έκπληξη από τους “μπλε”, που ευελπιστούν ότι ο νεαρός κόουτς θα είναι εκείνος που θα τους οδηγήσει στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα της Γ' τοπικής, στη μετά Παντελή Τσιγαρίδη εποχή.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Νέος προπονητής του Δωριέα, ο 35χρονος αμυντικός, Αποστόλης Παναγιωτόπουλος! Μαζί του ο 33χρονος μέσος, Παναγιώτης Αντώνακας!

Αμφότεροι έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα Αρκαδίας με την Δόξα Μεγαλόπολης και την Φαλαισία, καθώς και πρωτάθλημα Λακωνίας με την Πελλάνα Καστορείου, ενώ στη Μεσσηνία έχουν αγωνιστεί στον ΠΑΣ Ράχη και στον Εθνικό Μελιγαλά από όπου και αποκτήθηκαν.

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και το χωριό μας και τους ευχόμαστε καλή σεζόν με πολλές επιτυχίες!»