Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 10:07

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Πλησιάζει ο Τσάκα

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Πλησιάζει ο Τσάκα

Ο Κλέιντι Τσάκα θα γίνει όπως όλα δείχνουν ο 12ος ποδοσφαιριστής που θα “ντυθεί” στα χρώματα του Μιλτιάδη σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Στις 4 Αυγούστου το notosport.gr είχε αποκαλύψει ότι οι πρωταθλητές Μεσσηνίας βρίσκονταν σε συζητήσεις με έναν 21χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε σε ομάδα που υποβιβάστηκε από την Γ' Εθνική.

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Κλέιντι Τσάκα (φώτο δεξιά), που τον περασμένο Ιούλιο έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο Πειραιά (4ος Όμιλος).

Ο Τσάκα έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Παναιγιάλειου και από εκεί μεταπήδησε στην Κ17 του Πανιωνίου. Εν συνεχεία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με την φανέλα του ΑΟ Καραβά.

Στο δεύτερο μισό της σεζόν 21-22 εντάχθηκε στο δυναμικό του ΑΟ Σταμάτας (Α' ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής), ενώ το επόμενο καλοκαίρι υπέγραψε στον Ερμή Μελιγούς (Α' ΕΠΣ Αρκαδίας).

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Τσάκα αγωνίστηκε αρχικά στην Ελλάς Ποντίων (Α' ΕΠΣ Πειραιά) και τον Ιανουάριο τον απέκτησε ο Ατρόμητος Περαιά.

Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να παίξει άνετα και στα δύο άκρα της άμυνας, σε ρόλο φουλ μπακ, αφού χρησιμοποιεί με την ίδια ευχέρεια και τα δύο πόδια και διακρίνεται για την ταχύτητά του.

Στα συν είναι ότι αγωνίζεται ως “μικρός” στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως επίσης ότι διαθέτει πλέον ελληνικά χαρτιά.