Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 22:11

Κ.Ε.Δ./ΕΠΟ: Οι Μεσσήνιοι στους πίνακες διαιτητών και παρατηρητών

Γράφτηκε από τον
Κ.Ε.Δ./ΕΠΟ: Οι Μεσσήνιοι στους πίνακες  διαιτητών και παρατηρητών

Η Κ.Ε.Δ. της ΕΠΟ γνωστοποίησε χθες τους πίνακες διαιτητών, βοηθών παρατηρητών και εκπαιδευτών διαιτησίας για τη αγωνιστική χρονιά 2024-2025.


Σε ότι αφορά την ΕΠΣ Μεσσηνίας, η αλλαγή έχει να κάνει με την τοποθέτηση 6 γυναικών στον πίνακα Γυναικών βοηθών διαιτητών 2ης κατηγορίας, ενώ στους παρατηρητές είχαμε την άνοδο της Σοφίας Αθανασοπούλου από την 3η στη 2η κατηγορία.
Βέβαια, οι πίνακες θα πάρουν την τελική τους μορφή μετά τις αγωνιστικές δοκιμασίες (τεστ κούπερ) που θα γίνουν το επόμενο διάστημα. Από τα παραπάνω τεστ, η νέα Κ.Ε.Δ., θα έχει καλύτερη εικόνα για διαιτητές άνδρες και γυναίκες σε όλες τις κατηγορίες και θα αναμορφώσει ανάλογα τους πίνακες σε κάθε κατηγορία.
Στα τεστ για τη 3η κατηγορία, θα ξεκαθαρίσει, αν θα καταφέρουν να επιστρέψουν στους πίνακες οι Αποστολής Καυκάς και Παναγιώτης Κομπιλίρης, αφού στις χθεσινές ανακοινώσεις, οι δύο Μεσσήνιοι διαιτητές δεν βρίσκονται στον πίνακα της τρίτης κατηγορίας.


Στους πίνακες των παρατηρητών διαιτησίας, η μόνη αλλαγή είναι η άνοδος στη 2η από την 3η κατηγορία της Σοφίας Αθανασοπούλου.
Η ΕΠΣ Μεσσηνίας σύμφωνα με τις χθεσινές ανακοινώσεις της Κ.Ε.Δ. της ΕΠΟ έχει διαιτητές και παρατηρητές στους εξής πίνακες:
- Στον πίνακα διαιτητών 3ης κατηγορίας, οι Δημήτρης Γιαλικάρης, Αλέξανδρος Τσαμούρης


- Στον πίνακα διαιτητών προχωρημένου σταδίου ο Νίκος Αποστολόπουλος
- Στον πίνακα βοηθών διαιτητών 3ης κατηγορίας, οι Δημήτρης Θεοδωρίδης, Χρήστος Καραμπέτσος, Ηλίας Μπουρίκας, Χρυσοβαλάντης Μπουρίκας, Παναγιώτης Νικολόπουλος


φέτος θα έχει διαιτητές, βοηθούς διαιτητές, στην 3η κατηγορία και στις γυναίκες σε 1η και 2η κατηγορία βοηθών διαιτητών.
- Στον πίνακα γυναικών διαιτητών 1ης κατηγορίας η Κωνσταντίνα Αλεξίου


Στον πίνακα γυναικών διαιτητών 2ης κατηγορίας, οι Κωνσταντίνα Αλεξίου, Ευγενία Καραγιάννη, Φωτεινή Κοτσιοπούλου, Χαριτωμένη Νικολακάκη, Μαρία Πλακογιάννη, Βασιλική Ρηγοπούλου
- Στον πίνακα παρατηρητών 2ης κατηγορίας, η Σοφία Αθανασοπούλου και ο Ηλίας Αλεξέας
- Στον πίνακα παρατηρητών 3ης κατηγορίας, οι Σταύρος Λάμιας, Γιώργος Μπλάνας, Δημήτρης Νίκας, Νίκος Χρονόπουλος.
Να σημειωθεί ότι όλοι οι παραπάνω παρατηρητές 2ης και 3ης κατηγορίας είναι και στους αντίστοιχους πίνακες εκπαιδευτών διαιτησίας.