Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 15:10

ΕΡΑΝΗ: “Τάραξε” τα νερά με Σαραντόπουλο! (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: “Τάραξε” τα νερά με Σαραντόπουλο! (βίντεο)

Την “βόμβα” με την κωδική ονομασία Θανάσης Σαραντόπουλος ενεργοποίησε η Εράνη!

Στο ρεπορτάζ για την επίσημη “πρώτη” των Φιλιατρινών είχαμε προαναγγείλει την σπουδαία μεταγραφή που είχαν στα... σκαριά οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια “ηχηρή” μεταγραφή που έρχεται να αλλάξει τις ισορροπίες, με έναν παίκτη που συνδυάζει ταλέντο, ποιότητα με την μπάλα στα πόδια, προσωπικότητα και εμπειρία!

Ο 26χρονος Λάκωνας εξτρέμ με καταγωγή από την Σκάλα διακρίνεται για την ταχύτητα του και την άριστη τεχνική κατάρτιση και μοιάζει να είναι αυτό που έλειπε από το ρόστερ της Εράνης.

Ο Σαραντόπουλος μπορεί να αγωνιστεί είτε στο δεξί “φτερό” της επίθεσης, είτε στο αριστερό και να συγκλίνει με το ανάποδο πόδι, κίνηση που αρέσκεται να κάνει τα κόρον, με εμπνεύσεις της στιγμής, προσφέροντας ουσία και θέαμα, ενώ είναι εξαιρετικός σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός.

Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα του Παναρκαδικού, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ στην Αρκαδία, αλλά και την άνοδο στη Γ' Εθνική μέσω του μίνι πρωταθλήματος μπαράζ ανόδου.

Επίσης, διαθέτει παραστάσεις από τα πρωταθλήματα της Super League 2, της Football League και της Γ' Εθνικής με τις φανέλες της ΑΕ Σπάρτη, του Αστέρα Βλαχιώτη, της Προοδευτικής, του Ιωνικού, της Καλλιθέας και του Εθνικού Πειραιώς, ενώ έχει παίξει και σε Άρη Σκάλας, Ερμή Μελιγούς.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι ο Σαραντόπουλος έχει... βαρεθεί να μετράει ανόδους, καθώς στην μέχρι τώρα πορεία του στο ποδόσφαιρο έχει κατακτήσει 9!

Συγκεκριμένα, έχει πανηγυρίσει δύο ανόδους με την ΑΕ Σπάρτη, τρεις με τον Αστέρα Βλαχιώτη, μία με τον Ιωνικό, μία με τον Εθνικό Πειραιώς, μία με τον Πανγυθεατικό και τελευταία με τον Παναρκαδικό.

Ο Λάκωνας ακραίος επιθετικός αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού της Εράνης, Βαγγέλη Στουρνάρα, ο οποίος ποντάρει πολλά πάνω του ενόψει της νέας σεζόν.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια “γεύση” από το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Εράνης: