Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024 14:11

ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Νέα διοίκηση στον Α.Ο. Διαβολιτσίου

Γράφτηκε από τον
ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Νέα διοίκηση στον Α.Ο. Διαβολιτσίου

Ο Τάσος Καλοβυρνάς είναι ο νέος πρόεδρος του Α.Ο. Διαβολιτσίου, όπως αποφασίστηκε στη διάρκεια του πρώτου συμβουλίου της ομάδας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Αυγούστου.


Ο νέος πρόεδρος είναι μέλος στην ομάδα του Διαβολιτσίου από το 2011 και το 2015 είχε διατελέσει παράγοντας στην τότε διοίκηση. Καινούργιο πρόσωπο είναι ο Δημήτρης Χαρίτσης ο οποίος θα ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα διοικητικά του Α.Ο.Δ. Ο Γιώργος Τσοροτιώτης ήταν και στο προηγούμενο συμβούλιο γενικός αρχηγός και πλέον αναλαμβάνει τη θέση του γενικού γραμματέα. Για πρώτη φορά θα βρεθεί στη διοίκηση ως έφορος ο Λυκούργος Αναγνωστόπουλος, ενώ ο Δημήτρης Χαρίτσης θα διατελέσει παράγοντας για πρώτη φορά, αλλά ως απλό μέλος.
Αναλυτικά να νέο διοικητικό σχήμα που συγκροτήθηκε σε Σώμα την περασμένη Κυριακή έχει ως εξής: Τάσος Καλοβυρνάς πρόεδρος, Παναγιώτης Αργυρόπουλος αντιπρόεδρος, Γιώργος Τσοροτιώτης γενικός γραμματέας, Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος ταμίας, Λυκούργος Αναγνωστόπουλος έφορος, Δημήτρης Χαρίτσης και Θύμιος Ξηρόκωστας Ευθύμιος μέλη.
Ηδη τα μέλη της νέας διοίκησης σε συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Αντωνόπουλο, έχουν ξεκινήσει τις κινήσεις στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού. Σε ότι αφορά το υπάρχον δυναμικό, έχει ανανεώσει τη συνεργασία του ο βασικός κορμός παικτών και το βάρος έχει πέσει και στην ενίσχυση από το μεταγραφικό παζάρι, ώστε να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της κατηγορίας. Για την ώρα έχουν αποκτηθεί ο τερματοφύλακας Στράτος Παπανικολός, που πέρσι έπαιζε στο Μιλτιάδη και ο Αλέξανδρος Μπορχάν. Από εκεί και πέρα στόχος είναι να γίνουν τουλάχιστον 4 με 5 μεταγραφές.

Στη Σπερχογεία η “πρώτη”

Στο δημοτικό γήπεδο “Πέτρος Γεωργανάς” στη Σπερχογεία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Αυγούστου η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση για τη νέα χρονιά.
Η συγκέντρωση θα γίνει στα αποδυτήρια του γηπέδου και αφού οι παίκτες παραλάβουν το αθλητικό υλικό, στις 6 το απόγευμα θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν την πρώτη προπόνηση της περιόδου.