Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024 20:49

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Νικηφόρο το πρώτο φιλικό τεστ με Πόντιους Κατερίνης

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Νικηφόρο το πρώτο φιλικό τεστ με Πόντιους Κατερίνης

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό τεστ-ξεμούδιασμα της Καλαμάτας με αντίπαλο την Π.Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης πριν λίγη ώρα.


Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τους Καρμέλο Αλγκαρανάζ στο 6' λεπτό με σουτ και Ντικινί στο 36' πάλι με σουτ και ακόμη ένα με το νεαρό Χότζα, που είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι (αντί του Στίγκα), λίγο πριν το τέλος του. αγώνα, η Καλαμάτα επικράτησε με 3-0.
Ο Νίκος Αναστόπουλος χρησιμοποίησε δύο 11άδες σε κάθε ημίχρονο (είχε διάρκεια 80' )με τον Καρμέλο Αλγκαρανάζ να μένει στο παιχνίδι μέχρι το 60' περίπου, πριν αντικατασταθεί από το νεαρό Καστόρα.
Ο έμπειρος προπονητής είχε την ευκαιρία να σχηματίσει τις πρώτες εντυπώσεις από την αγωνιστική εικόνα των παικτών που χρησιμοποίησε. Από εκεί και πέρα ​​όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν, είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν μετά από μία εβδομάδα διπλών προπονήσεων.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (α' ημίχρονο): Μέντες, Ουες, Βαλεριάνος, Στρούγγης, Αναστασόπουλος, Μπακαγιόκο, Κατάλντι, Ξενιτίδης, Καρμέλο Αλγκαρανάζ, Χάγκαν, Ντικίνι.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (β' ημίχρονο): Κότσαρης, Τζανακάκης, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Πίρινεν, Στίγκας (60' Χότζα), Ουμπέντα, Ριένστρα, Καρμέλο Αλγκαρανάζ (50' Καστόρας), Μορέιρα, Γρίβας.

Βράβευση Αναστόπουλου

Η Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή, που η ομάδα της Κατερίνης βράβευε τον προπονητή της Καλαμάτας Νίκο Αναστόπουλο για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της Εθνικής Ελλάδας.

Την Τρίτη με Μακεδονικό

Αύριο Κυριακή, οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Π.Α.Ε. Ποντίων θα κάνουν πρόγραμμα αποκατάστασης. Τη Δευτέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα . Την επόμενη Τρίτη 13 Αυγούστου η Καλαμάτα θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει το Μακεδονικό, στο δεύτερο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. Ουσιαστικά θα είναι το πρώτο δυνατό τεστ με αντίπαλο μία ομάδα που αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ 2.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ανανέωσε και ο Σαραντόπουλος