Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 15:00

ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ: Χριστόπουλος στον “άσο” (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ: Χριστόπουλος στον “άσο” (βίντεο)

Την τρίτη θερινή μεταγραφή της ανακοίνωση η Θύελλα Μερόπης, καθώς μετά τους Τεφίκ Μαράι και Λευτέρη Μαστρόκαλο, τη φανέλα της ομάδας θα φοράει και ο Τάσος Χριστόπουλος.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας θα αποτελέσει δίδυμο με τον Παναγιώτη Παπατζίκη κάτω από τα δοκάρια, καθώς ο Παύλος Σουλαντίκας θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν λόγω στρατού.

Την περασμένη σεζόν ο Χριστόπουλος υπερασπίστηκε την εστία του Δωριέα Δωρίου, ενώ αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του στην Θύελλα, αφού είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Μερόπης και την σεζόν 2017-18.

Ο Χριστόπουλος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής του Εθνικού Μελιγαλά, φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα.

Μάλιστα, στις 27 Ιανουαρίου 2013 τον γύρο του διαδικτύου είχε κάνει ένα εκπληκτικό γκολ που είχε σημειώσει, σε ένα ματς Πάμισος - Εθνικός για το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής (6ος Όμιλος).

Ο Χριστόπουλος είχε “κλέψει” την παράσταση, αφού σκόραρε με βολέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου! Για την ιστορία το ματς είχε λήξει ισόπαλο 1-1.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Α.Σ. Θύελλα Μερόπης ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα, Χριστόπουλου Τάσου για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2024-25.

Είναι η δεύτερη θητεία του Τάσου στην ομάδα μας, καθώς ήταν μέλος και την σεζόν 2017-18

Έχει αγωνιστεί επίσης σε Εθνικό Μελιγαλά, Ολυμπιακό Διαβολιτσίου, Αστέρα Αρφαρών, Πάμισο Μεσσήνης, ενώ τελευταίος σταθμός από όπου και αποκτήθηκε ήταν ο Δωριέας Δωρίου.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες