Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 21:43

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Με σκόρερ τον Στρούγγη νίκησε 1-0 τον Μακεδονικό

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Με σκόρερ τον Στρούγγη  νίκησε 1-0 τον Μακεδονικό

Αρκετά καλή εικόνα έδειξε η Καλαμάτα στο σημερινό δεύτερο φιλικό προετοιμασίας με τον Μακεδονικό, όπου επικράτησε με 1-0 με γκολ που σημείωσε ο Στρούγγης στο 18ο λεπτό.


Ο Νίκος Αναστόπουλος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα από τους παίκτες που αγωνίστηκαν και γενικά από την εικόνα της ομάδας, που θα μπορούσε με τις πολλές που είχε να πετύχει και άλλους παίκτες.
Το γκολ που έκανε την αναμέτρηση όπως προαναφέραμε σημειώθηκε στο 18' όταν ο Μπακαγιόκο έκανε την κεφαλιά για να αποκρούσει αρχικά ο Γουναρίδης και από κοντά ο Στρούγγης με πλασέ να την στείλει στα δίχτυα.


Γενικά ήταν ένα καλό τεστ για την Καλαμάτα, απέναντι σε μια ομάδα που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 στον β' όμιλο, όπου κατέλαβε την 3η θέση.
Σε ότι αφορά το γηπεδούχο Μακεδονικό, ο προπονητής του Στέλιου Μαλεζά είχε την ευκαιρία να δει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών μετά από το πρώτο δεκαήμερο προπονήσεων και να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Α' ημίχρονο: Γουναρίδης, Χασάνογλου, Παντζαρτζίδης, Τσουκάνης, Δημητρίου, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Ραμίρεζ, Γρηγοριάδης, Ζαφειράκης, Κουϊρουκίδης.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Β' ημίχρονο: Καζέλης (63' Βλάχος), Τοπαλίδης, Πέδρο Λούκας, Τσουκάνης, Μαργαριτίδης, Ιωαννίδης, Καρτάλης, ποδοσφαιριστής υπό δοκιμή, Σιχαρουλασβίλι, Σαββίδης, Χερίδης.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ Α' ημίχρονο: Λαδάς, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης, Στρούγγης, Ριένστρα, Αναστασόπουλος (30' Ξενιτίδης), Τζανακάκης (24' λ.τρ. Ουές), Βαλεριάνος, Μορέιρα, Γρίβας, Χάγκαν
ΚΑχρονοΛΑΜΑΤΑΟτ. ), Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης, Στίγκας, Ουμπέντα, Ξενιτίδης (76' Καστόρας), Ουές, Κωνσταντινόπουλος, Μορέιρα (76' Χότζα), Κατάλντι, Ντικινί.
* Στο πρώτο ημίχρονο υπέστη διάστρεμμα στο πόδι ο Τζανακάκης (24') και αποχώρησε. Σήμερα δεν υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου η Καλαμάτα θα δώσει το τρίτο της φιλικό με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδιού, στην έδρα. Μετά το παιχνίδι η αποστολή της Καλαμάτας θα πάρει το δρόμο της επιστροφής.

13η Αυγούστου μια ημέρα θλίψης και πόνου

Συμπληρώθηκαν σήμερα 14 χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή του Παναγιώτη Μπαχράμη.
Ο 34χρονος τότε ποδοσφαιριστής, έκανε ψαροντούφεκο, που ήταν ένα από τα χόμπι του, κοντά στην Κυπαρισσία, όταν ένα ταχύπλοο σκάφος τον τραυμάτισε θανάσιμα.
Μπορεί να περάσει 14 χρόνια από τον άδικο χαμό του, αλλά κανείς από τις ομάδες που έπαιξε δεν τον έχει ξεχάσει. Ο “Ποτούλης”, όπως ο φώναζαν συχνά, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά και για τον χαρακτήρα του.
Ξεκίνησε από τον Απόλλωνα Καλαμάτα να παίζει ποδόσφαιρο και το 1994 πήγε στην Καλαμάτα, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2001. Ακολούθησαν ο Ηρακλής (2001-2004), η Λάρισα (2004-2008), όπου σε έναν αγώνα κυπέλλου με τα τελευταία λεπτά του αγώνα. ως τερματοφύλακας και η Βέροια (2008-2010).
Η ΠΑΕ Καλαμάτα με τη συμπλήρωση 14 χρόνων από το άδικο χαμό του Παναγιώτη Μπαχράμη σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα την εξαγγελία: «Η 13η Αυγούστου 2010 είναι μια ημέρα που φέρνει θλίψη και πόνο στην οικογένεια της ομάδας μας.
Ο Παναγιώτης Μπαχράμης, ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας, την αποφράδα εκείνη μέρα έφυγε από τη ζωή ύστερα από ατύχημα στη θάλασσα, ενώ έκανε το αγαπημένο του ψαροντούφεκο.
Πέρασαν κιόλας 14 χρόνια που ο “Ποτούλης” των Ελληνικών γηπέδων λείπει από κοντά μας, αλλά η ομάδα μας και οι οπαδοί μας δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ”.