Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2024 00:34

Ισόπαλο 1-1 το φιλικό ανάμεσα στον Παπαφλέσσα Χώρας και την Εράνη

Γράφτηκε από τον
Ισόπαλο 1-1 το φιλικό ανάμεσα στον Παπαφλέσσα Χώρας και την Εράνη

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στο γήπεδο της Χώρας ανάμεσα στον τοπικό Παπαφλέσσα και την Εράνη Φιλιατρών, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό της φετινής σεζόν και για τους δύο συλλόγους στην διάρκεια της προετοιμασίας τους και έδωσε την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές να ξεφύγουν λίγο από τις καθημερινές προπονήσεις.

Παράλληλα, οι δύο προπονητές Νίκος Κωνσταντόπουλος (Παπαφλέσσας) και Βαγγέλης Στουρνάρας (Εράνη) χρησιμοποίησαν αρκετούς παίκτες και είχαν την ευκαιρία να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 20', όταν Εκόφο και Διονύσης Ντότσι έπαιξαν όμορφα το “ένα-δύο” και ο τελευταίος πλάσαρε ιδανικά τον Αντωνόπουλο για το 1-0.

Η απάντηση από πλευράς Φιλιατρινών δεν άργησε να έρθει, με τον Χάρμπα να κερδίζει πέναλτι από τον Δημόπουλο και τον Κωνσταντόπουλο να νικάει τον Αλεξόπουλο από τα 11 βήματα στο 25'.

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Αλεξόπουλος, Μάρκος Ντότσι, Κωνσταντόπουλος, Μπαστακός, Δημόπουλος, Γαϊτάνης, Διαμαντόπουλος, Διονύσης Ντότσι, Τάσος Τσόπελας, Καντέμπο, Εκόφο.

Στο β' μέρος αγωνίστηκαν οι: Νικολόπουλος, Ψώνης, Δημήτρης Χριστόπουλος, Πετρόπουλος, Κατίγιο, Άγγελος Χριστόπουλος, Χρονόπουλος, Ελιέζι, Άγγελος Τσέρτος, Καλογερόπουλος, Ρουσόπουλος, Κανελλόπουλος.

Δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι Σωτηρόπουλος, Νώντας Τσέρτος, Κάππης και Βάγγαλης.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μπινιώρης, Καραχάλιος, Καλογερόπουλος, Πράνταλος, Τσακωνάκος, Πέδρο Ράτο, Μαρτίνι, Χάρμπας, Κωνσταντόπουλος.

Στο δεύτερο 45λεπτο χρησιμοποιήθηκαν επίσης οι Οικονομόπουλος, Περαματζής, Στυλιανός,, Σταθόπουλος, Φλαριώτης, Σπυρόπουλος, Ντόκα και Σαραντόπουλος.

Αντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος και Μπινιώρης ήταν οι τρεις παίκτες που αγωνίστηκαν καθ' όλη την διάρκεια του φιλικού, ενώ οι Καρακατσάνης, Μπουρδέκας, Κόλλιας, Καπλάνης και Μανωλάκος προτιμήθηκε να προφυλαχθούν.

Μετά το τέλος του φιλικού οι δύο προπονητές προχώρησαν σε δηλώσεις στο notosport.gr.

Νίκος Κωνσταντόπουλος (Παπαφλέσσας Χώρας):

“Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην Εράνη και στον κ. Στουρνάρα για την εξαιρετική δουλειά. Αντιμετωπίσαμε μια ποιοτική ομάδα με πλάνο, που ήξερε τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Της εύχομαι καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής και να εκπληρώσει όλους τους στόχους που έχει θέσει. Όσον αφορά εμάς, πρωταρχικός μας στόχος είναι η δημιουργία μιας ομάδας με παρόν και μέλλον και που θα παίζει σωστό ποδόσφαιρο. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να υπάρχει ένα μείγμα έμπειρων και νεαρών παικτών. Καθημερινά στις προπονήσεις λαμβάνουν μέρος νέα παιδιά με όρεξη και διάθεση. Σκοπός της ομάδας είναι να αναδειχθεί το ντόπιο στοιχείο.”

Βαγγέλης Στουρνάρας (Εράνη Φιλιατρών):

“Μετά από ένα πρώτο δεκαήμερο σκληρών προπονήσεων θέλαμε να διαπιστώσουμε σε τι αγωνιστικό ρυθμό βρίσκονται οι παίκτες μας. Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα κατά την διάρκεια του αγώνα. Η αλήθεια πως ακόμη είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα. Το μόνο που μπορούμε να πούμε αυτή τη χρονική στιγμή είναι πως βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Στις προπονήσεις δουλεύουμε για να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τα θετικά στοιχεία. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Παπαφλέσσα για την άψογη φιλοξενία. Δράττοντας της ευκαιρίας, θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Κωνσταντόπουλο για το σύνολο που έχει δημιουργήσει. Εύχομαι η ομάδα της Χώρας να πρωταγωνιστήσει στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Β' τοπικής.”