Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2024 08:19

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: “Έσφιξε” στο κέντρο με Πιτσιλή!

Γράφτηκε από τον
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: “Έσφιξε” στο κέντρο με Πιτσιλή!

Η Θύελλα Χαρακοπιού ενισχύθηκε σημαντικά στη μεσαία της γραμμή, αποκτώντας έναν έμπειρο χαφ που θα τη δώσει δύναμη και σιγουριά. Ο λόγος για τον Δημήτρη Πιτσιλή!

Πρόκειται για κίνηση από το πάνω “ράφι”, καθώς ο 32χρονος δυναμικός μέσος , οποίος κάλλιστα μπορεί να προσφέρει λύσεις και δεξιά ως μπακ, είναι ένας παίκτης φτιαγμένος από... ακριβή πάστα.

Εξαιρετικός τακτικά και απροσπέλαστος στα αμυντικά του καθήκοντα, πολύ δυνατός, πάντοτε σταθερός σε απόδοση και με αστείρευτες δυνάμεις.

Μετά από έναν χρόνο παρουσίας στον Πανθουριακό, με τον οποίο έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας, ο Πιτσιλής αναζητούσε μια νέα πρόκληση στην ποδοσφαιρική του πορεία, η οποία βρέθηκε στην ομάδα του Χαρακοπιού.

Τα προηγούμενα 5,5 χρόνια ήταν βασικό στέλεχος του ΑΟ Διαβολιτσίου σε Α' τοπική και Γ' Εθνική. Με τα “κριάρια” της Άνω Μεσσηνίας στέφθηκε πρωταθλητής Μεσσηνίας την σεζόν 2018-19, ενώ έναν χρόνο αργότερα πανηγύρισε και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Φαραί, Εθνικό Μελιγαλά, ΑΟ Ρωμανό στην ΕΠΣ Ηρακλείου και Ηρόδοτο (Γ' Εθνική), ενώ έχει ξεκινήσει από του Ερασιτέχνες της Καλαμάτας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πιτσιλής βρέθηκε στο “στόχαστρο” μεγαλύτερων συλλόγων και η εξασφάλιση της υπογραφής του συνιστά αναμφίβολα μια μεταγραφική επιτυχία για την Θύελλα!