Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2024 01:57

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ: Ανανέωσε ο Βλαχόπουλος, κοντά σε Τσέλιο και Σταματελόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ: Ανανέωσε ο Βλαχόπουλος, κοντά σε Τσέλιο και Σταματελόπουλο

Με θετικό τρόπο έκλεισε η τελευταία εκκρεμότητα σε ότι έχει να κάνει με τις ανανεώσεις στον Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου, καθώς ο Ηλίας Βλαχόπουλος θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν με την “ασπρόμαυρη” φανέλα.

Ο πρώην δεξιός μπακ-χαφ των τμημάτων υποδομής του Ατρόμητου Αθηνών αποτέλεσε έναν από τους βασικούς παίκτες της ομάδας του Βλαχόπουλου την περασμένη σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ηλία Βλαχόπουλο. Μία πολύ σημαντική ανανέωση που ήταν και η τελευταία εκκρεμότητα από το περσινό ρόστερ.

Ένας ιδιαίτερα εξελίξιμος ποδοσφαιριστής, που κέρδισε τις εντυπώσεις πέρυσι. Ευχόμαστε στον Ηλία υγεία και πολλές επιτυχίες με τα “ασπρόμαυρα”.»

Παράλληλα, η διοίκηση του Παπαφλέσσα δρομολογεί τις δύο επόμενες μεταγραφικές κινήσεις για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι “ασπρόμαυρoi” βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τους Βαγγέλη Τσέλιο και Γιώργο Σταματελόπουλο.

Ο Τσέλιος είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής που καλύπτει όλη την αριστερή πτέρυγα και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Φοινικούντας και ΑΟ Μεθώνης.

Ο Σταματελόπουλος είναι 35 ετών και μπορεί να αγωνιστεί είτε ως δεξιός μπακ, είτε ως στόπερ και την περασμένη σεζόν ήταν μέλος του ΑΟ Στενωσιάς που πανηγύρισε την άνοδο στην Α' τοπική.

Παλαιότερα έχει παίξει σε ΑΕΚ Καλαμάτας, ΑΟ Μεθώνης, Τέλλο Άγρα, ΑΟ Φαραί, Ερασιτέχνες Ηλυσιακού και Ερασιτέχνες Μεσσηνιακού.

Αμφότεροι αποτελούν προσωπικές επιλογές του Παναγιώτη Βλαχογιάννη, καθώς τους γνωρίζει από... πρώτο χέρι, αφού τον Τσέλιο τον είχε παίκτη στον ΑΟ Μεθώνης, ενώ με τον Σταματελόπουλο είχε συνεργαστεί σε ΑΟ Μεθώνης και ΑΟ Στενωσιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ: Πήρε τον Κιουτσούκη για την επίθεση