Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2024 21:30

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Διπλή ενίσχυση με Ιατρόπουλο και Ξυλά

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Διπλή ενίσχυση με Ιατρόπουλο και Ξυλά

Δύο ακόμη παίκτες προσέθεσε στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας ενόψει της επιστροφής του στα μεγάλα “σαλόνια” του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, καθώς το “τριφύλλι” ήρθε σε συμφωνία με τους Νίκο Ιατρόπουλο και Γιάννη Ξυλά.

Αμφότεροι έδωσαν το “παρών” στην έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (16/8) στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης” και φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Αντώνη Αγγελή, ο οποίος είναι άμεσος συνεργάτης του τεχνικού Βασίλη Παναγιωτόπουλου και προπονητής τερματοφυλάκων.

Ο Ιατρόπουλος είναι 34 ετών, αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός και την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιζε στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής με τον Εθνικό Μελιγαλά.

Στους “κυανόλευκους”, από τις αρχές του περασμένου Νοέμβρη και μέχρι το τέλος της σεζόν, είχε προπονητή τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Σωτήρη Μπουραντώνη.

Νωρίτερα έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Καλαμάτας, Δόξα Καλαμάτας, ΑΕΚ Καλαμάτας, αλλά και στις ομάδες της Σάμου ΑΕ Καρλόβασι και Άγιο Αθανάσιο (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), ενώ έχει ξεκινήσει από τους Εραιστέχνες της “Μαύρης Θύελλας”.

Ο Ξυλάς είναι 24 ετών και θα αποτελέσει μία ακόμη λύση στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν για λογαριασμό του Λαρισαϊκού Αγίου Παύλου στην Γ' κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών.

Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες του Αστέρα Αρφαρών και του Πανιωνίου Καλαμάτας, ενώ αποτελεί ποδοσφαιρικό προϊόν του Δαναού.

*Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ από την “πρώτη” του Παναθηναϊκού Καλαμάτας.