Σάββατο, 17 Αυγούστου 2024 08:53

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Φιλικό με Εθνικό Νέου Κεραμιδίου

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Φιλικό με Εθνικό Νέου Κεραμιδίου

Την προετοιμασία της στο αθλητικό κέντρο του Ελατοχωρίου ολοκληρώνει σήμερα η Καλαμάτα δίνοντας το τελευταίο φιλικό τεστ στις 11 το πρωί με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.


Είναι το τρίτο φιλικό, που θα δώσει η Καλαμάτα, καθώς είχαν προηγηθεί αυτά με
Π.Α.Ε. Ποντίων και Μακεδονικό, αλλά ουσιαστικά είναι το δεύτερο πιο δυνατό, μετά από αυτό που έπαιξε την Τρίτη με αντίπαλο την ομάδα της Νέας Ευκαρπίας.
Ο Νίκος Αναστόπουλος και σε αυτό το φιλικό αναμένεται να δοκιμάσει συστήματα
και τακτικές και να δει τους παίκτες του αν έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να αφομοιώνουν τον τρόπο που επιθυμεί να αγωνίζονται. Θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που έχει στη διάθεση του, πλην του Μανώλη Τζανακάκη. Ο 31χρονος αμυντικός υποβλήθηκε σε μαγνητική από τον φυσιοθεραπευτή Λεωνίδα Παπανικολάου, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί ένα μικρό τραύμα στον προσαγωγό και αυτό θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για περίπου 15 ημέρες.
Οπως προαναφέραμε μετά την ολοκλήρωση του φιλικού η αποστολή της ομάδας θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Καλαμάτα, όπου θα συνεχίσει τις προπονήσεις, αλλά και τα φιλικά παιχνίδια μέχρι την έναρξη των επίσημων αγώνων για το κύπελλο Ελλάδας και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.
Με την επιστροφή στην Καλαμάτα οι παίκτες θα πάρουν τριήμερο ρεπό ώστε να ξεκουραστούν από το επίπονο πρόγραμμα που περιελάμβανε το βασικό στάδιο της
προετοιμασίας στο Ελατοχώρι. Την προσεχή Τρίτη, έχει προγραμματιστεί η επιστροφή στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, στο προπονητήριο στα Παλιάμπελα.