Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 10:56

ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Πρώτη προπόνηση σήμερα για τον Αστέρα Βαλύρας

Γράφτηκε από τον
ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Πρώτη προπόνηση σήμερα για τον Αστέρα Βαλύρας

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και στη συνέχεια την πρώτη προπόνηση, ο Αστέρας Βαλύρας θα ξεκινήσει αύριο το απόγευμα την προετοιμασία του για τη σεζόν 2024-2025.

Το ραντεβού της διοίκησης και του νέου προπονητή Αντώνη Τσουκαλά με τους ποδοσφαιριστές παλιούς και νέους είναι στο γήπεδο της Βαλύρας. Μετά τη συγκέντρωση και την πρώτη γνωριμία, θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό στους παίκτες και στις 6 το απόγευμα θα γίνει ο αγιασμός για να έχει η ομάδα μια καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς προβλήματα. Θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Ο προπονητής Αντώνης Τσουκαλάς θα στηριχθεί στους παίκτες που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα, ανάμεσα σε αυτούς είναι οι Γιώργος Μπουρίκας, Παναγιώτης Φωτεινός, Γιώργος Καπότης, Βασίλης Μανιάτης, Φώτης Μιχαλόπουλος, τα έως τώρα μεταγραφικά αποκτήματα που αποτελούν οι Μάριος Τσερίκου, Αρης Βαρζάκης, Χρήστος Μαργιόλης, Δημήτρης Αποστολίδης, Αλέξανδρος Τσώνης, Μάριος Κοκκώνης και Μπάμπης Θεοδοσόπουλος.

Το δρόμο των Παναγιώτη Κερανούδη, Ελτον Ντέρτζια, Μουσταφά Χαρμπούτ και Χρήστου Σπάλα, που έχουν αποχωρήσει αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ακολουθήσουν και οι Ηλίας Καρμπαλιώτης, Γρηγόρης Ζάγουρας και Παναγιώτης Ματθαίος-Λίβας, οι οποίοι έχουν εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσουν.