Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 11:29

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Πάτησε ξανά... χορτάρι για τη νέα σεζόν (φώτο)

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Πάτησε ξανά... χορτάρι για τη νέα σεζόν (φώτο)

Με ενθουσιασμό και αισιοδοξία για μια ακόμη καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρυσι, ο Ακρίτας Κορώνης πραγματοποίησε το Σάββατο (17/8) την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, ενώ τελέστηκε και ο αγιασμός.

Αυτό άλλωστε “μαρτυρούν” οι μεταγραφικές κινήσεις κατά την διάρκεια του τρέχοντος καλοκαιριού, που ήταν προσεκτικές, απόλυτα στοχευμένες και με βάσει τα “θέλω” του Παναγιώτη Δρούγα, ο οποίος συνεχίζει στην άκρη του πάγκου.

Θυμίζουμε πως την περασμένη σεζόν ο Ακρίτας τερμάτισε στην 7η θέση με 49 βαθμούς, που μεταφράζονται σε 15 νίκες, 4 ισοπαλίες και 9 ήττες, “τρέχοντας” ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί 9 αγωνιστικών.

Τους παίκτες, παλιούς και νέους, στο γήπεδο του Μεμί υποδέχθηκαν από πλευράς διοίκησης η πρόεδρος, Ειρήνη Σταμάτη, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Τσιριγώτης, ο ταμίας Τάσος Αγγελόπουλος και οι δύο γενικοί αρχηγοί Θεόδωρος Γεωργούλος, Γιάννης Κουτσουμπός.

Στην σύντομη ομιλία του ο κ. Γεωργούλος, αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα που χαρακτηρίζει την ομάδα, λέγοντας πως όλοι μαζί σαν μια... γροθιά θα πετύχουν τον κάθε στόχο που βάζουν στον Ακρίτα.

Από την πλευρά του ο κ. Δρούγας τόνισε: “Μου αρέσει να έχω καλή σχέση με τους ποδοσφαιριστές μου, αλλά σε θέματα συμπεριφοράς θα είμαι αμείλικτος! Έτσι χτίζονται οι ομάδες.”

Τον αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Φώτιος Τσιριγώτης, δίνοντας τις ευχές για μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Στην “πρώτη” της ομάδας το παρών έδωσαν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Δημήτρης Δ. Κουτσουμπός, Κώστας Μουτζούρης, Αντώνης Παναγιωτόπουλος, Παναγιώτης Κυριόπουλος, Μάρκος Τσάνι, Δημήτρης Βαρβεράκης, Λεωνίδας Τσιριγώτης, Διονύσης Σαρέλλας, Γιάννης Στρογγύλης, Άγγελος Χοτζόλλι, Παναγιώτης Μπάχα (παλιοί), Νίκος Λυμπερόπουλος, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Βαγγέλης Κουλόπουλος, Γιάννης Γιακουμής, Μένης Σακκάς, Άγγελος Γκαΐδόγιαννης, Δημήτρης Ι. Κουτσουμπός (νέοι).

Δικαιολογημένα απουσίαζαν οι Γιάννης Σταμάτης, Μάνος Τσελάι και ο νεοαποκτηθής, Χρήστος Μαλιόγκας.

Πάει για άλλη μία σπουδαία μεταγραφή!

Μία ακόμη μεταγραφή από το “πάνω ράφι” έχουν στα σκαριά στον Ακρίτα Κορώνης. Ο εν λόγω παίκτης είναι 21 ετών, αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και εφόσον προχωρήσει η περίπτωσή του θα αποτελέσει δεδομένα ένα σημαντικό “όπλο” στην... φαρέτρα του Παναγιώτη Δρούγα.

Πρόγραμμα φιλικών

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας για την σεζόν 2024-25 γνωστοποίησε ο Ακρίτας. Η ομάδα της Κορώνης θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια τους Αναγέννηση Παραλίας, Ομόνοια, ΑΟ Φοινικούντας και Πάμισο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • 25/08/24 Αναγέννηση Παραλίας - Ακρίτας Κορώνης (γήπεδο Δυτικής Παραλίας)
  • 01/09/24 Ομόνοια - Ακρίτας Κορώνης (αναζητείται το γήπεδο)
  • 08/09/24 Ακρίτας Κορώνης - ΑΟ Φοινικούντας (γήπεδο Κορώνης)
  • 15/09/24 Πάμισος - Ακρίτας Κορώνης (Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης)