Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 23:52

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0-2: Με πρωταγωνιστή τον Ηλιόπουλο (φώτο)

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0-2: Με πρωταγωνιστή τον Ηλιόπουλο (φώτο)

Ο Μιλτιάδης επικράτησε 2-0 του Τέλλου Άγρα στο γήπεδο των Γαργαλιάνων, στο πρώτο καλοκαιρινό τεστ προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να “ξεμουδιάσουν” από τις συνεχείς προπονήσεις, παίρνοντας αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους. Οι δύο ομάδες εύλογα είναι ανέτοιμες αυτή την περίοδο και ψάχνουν τα πατήματα τους.

Το παιχνίδι είχε συνολική διάρκεια 80 λεπτών και διεξήχθη υπό καιρικές συνθήκες (ζέστη) που δεν διευκόλυναν τις προσπάθειες των παικτών, με τον Δημήτρη Λίτσα από τη μία και τους Μιχάλη Φασουλή, Αλέκο Τσατά από την άλλη να βγάζουν τα πρώτα συμπεράσματα. Θυμίζουμε ότι τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Κώστας Ηλιόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της φιλικής αναμέτρησης, με δύο γκολ και ένα δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 25'. Ο Γιαννόπουλος συνέκλινε από τα δεξιά και σούταρε με το καλό του πόδι, με την μπάλα να φεύγει ένα περίπου μέτρο έξω από το δεξί δοκάρι του Μικελόπουλου. Τρία λεπτά αργότερα ο Γεωργιόπουλος από δεξιά πάτησε περιοχή και έκανε το παράλληλο γύρισμα, με το πλασέ του Γιαννόπουλου να αναγκάζει τον τερματοφύλακα του Άγρα να διώξει με υπερένταση.

Οι “ασπρόμαυροι” συνέχιζαν να πιέζουν τα αντίπαλα καρέ και στο 32' από σέντρα του Γιαννόπουλου, το πλασέ στη κίνηση του Ηλιόπουλου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και η μπάλα απομακρύνθηκε.

Οι του Μιλτιάδη ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ ακριβώς στην εκπνοή του πρώτου μέρους. Μετά από σέντρα του Γεωργιόπουλου, ο Αθανασόπουλος με κεφαλιά έδωσε πορεία στην μπάλα προς την εστία, ο Ανδρώνης έσωσε πάνω στην γραμμή, αλλά ο Ηλιόπουλος που καιροφυλακτούσε σκόραρε από κοντά για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες των Μιχάλη Φασουλή, Αλέκου Τσατά συνέχισαν να διατηρούν την υπεροχή και να μην απειλούνται από την ομάδα των Γαργαλιάνων, ενώ σταδιακά ο ρυθμός έπεσε.

Ο Μιλτιάδης είχε μια καλή στιγμή στο 62', όταν ο Παπαδόπουλος έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά και γύρισε προς την περιοχή, αλλά ο Βελησσάρης απομάκρυνε πριν η μπάλα φτάσει σε αντίπαλα πόδια, κι ενώ ο Μικελόπουλος ήταν εξουδετερωμένος.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 75ο λεπτό. Από ωραία μπαλιά του Παπαδόπουλου, ο Ηλιόπουλος κατέβασε την μπάλα με το στήθος και αφού ρόλαρε το κορμί του μπήκε στην περιοχή και με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Μικελόπουλο.

Από πλευράς Άγρα έλειπαν οι Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος, Χρήστος Μαλισόβας, Ανδρέας Χρονόπουλος, Κωνσταντίνος Ντεμερούκας και Ηλίας Σταμάτης.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησαν οι Γερούν Λούμου, Κώστας Σταθόπουλος και Κώστας Παΐτέρης, ενώ για προσωπικούς λόγους απουσίαζε το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα, Ρίτσαρντ Οπόκου.

Την αναμέτρηση διηύθυνε ο Ηλίας Τσουλάκος, με βοηθούς τους Δημήτρη Ταβουλαρέα και Γιάννη Λουκά, ενώ περιμετρικά του γηπέδου βρέθηκαν 50-60 περίπου φίλαθλοι.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ (Δημήτρης Λίτσας): Μικελόπουλος, Καραχάλιος (41' Βενετσανάκος), Σεφεράσι, Ανδρώνης (64' Τάσος Γρ. Κανελλόπουλος (75' Φουντεάνου), Δασκαλάκης (64' Τάσος Κ. Δεσποτόπουλος), Μπάρκας (75' Κυριαζόπουλος), Γεωργιόπουλος (64' Τικέμ), Τσελάι, Νικολόπουλος (41' Βελησσάρης), Γαλανόπουλος (41' Διονυσόπουλος).

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (Μιχάλης Φασουλής, Αλέκος Τσατάς): Κωνσταντακόπουλος (41' Χάμος), Γεωργιόπουλος (49' Μπούρδος), Καπετανάκης, Καντούτσης, Θώδης, Τζιόλας (54' Τσάκα), Γκεβόρι (63' Πολυκανδριώτης), Μπολούν (63' Γαλάνης), Γιαννόπουλος (49' Παπαδόπουλος), Ηλιόπουλος, Αθανασόπουλος.