Δευτέρα, 01 Δεκέμβριος 2014 14:05

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Επέστρεψαν στις προπονήσεις Μπαντιμπανγκά και Ουσέρο - υπέρ του Αθλητικού Νόμου οι Αρκάδες

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Επέστρεψαν στις προπονήσεις Μπαντιμπανγκά και Ουσέρο - υπέρ του Αθλητικού Νόμου οι Αρκάδες

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, μία ημέρα μετά την επιβλητική νίκη τους επί του Εργοτέλη στο Ηράκλειο και μια ημέρα  πριν τη νέα εκτός έδρας αποστολή που τους περιμένει, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της -εξ αναβολής- 6ης αγωνιστικής.

Ο Στάικος Βεργέτης είδε με ικανοποίηση τους Μπαντιμπανγκά και Ουσέρο να συμμετέχουν στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, μαζί με όσους παίκτες δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή, καθώς οι υπόλοιποι έκαναν αποκατάσταση. Ο Βέλγος επιθετικός και ο Ισπανός μέσος έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, δεν είναι όμως βέβαιο ότι θα επανέλθουν άμεσα στην αγωνιστική δράση. Εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες Τορμένα και Κιτόκο.

Υπέρ του νέου
αθλητικού νόμου   

Ο Αστέρας Τρίπολης με ανακοίνωση του πήρε θέση υπέρ του νέου αθλητικού νόμου, τονίζοντας πως είναι μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση, ενώ τονίζει πως με διάλογο μπορεί να επιτευχθεί η απαιτούμενη συναίνεση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης θέλει να εκφράσει δημοσίως τις σκέψεις της για το νέο αθλητικό νόμο, τονίζοντας πως πρόκειται για μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Αρκεί βέβαια, οι αρμόδιοι φορείς να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν για τα σημεία που συμφωνούν, αλλά και για όσα διαφωνούν. Σε καμία πάντως περίπτωση, δεν θα πρέπει να αφοριστεί μια τέτοια προσπάθεια στο σύνολο της, αλλά αντίθετα με διάλογο να επιλύσουμε προβλήματα του ποδοσφαίρου».