Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 23:28

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Ξεκίνημα στις μεταγραφές με Λίβα

Γράφτηκε από τον
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Ξεκίνημα στις μεταγραφές με Λίβα

Την εστία του Ατρόμητου Πλατύ θα υπερασπίζεται πλέον ο Κώστας Λίβας. Ο έμπειρος τερματοφύλακας επιστρέφει στην ομάδα που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, έπειτα από διαδρομή σε πολλές μεσσηνιακές και όχι μόνο ομάδες.

Ο Λίβας αποτελεί το πρώτο θερινό απόκτημα για τον Ατρόμητο, που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής. Στόχος της διοίκησης είναι να στηριχθεί στα δικά της παιδιά και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η μεταγραφή – επιστροφή του Λίβα.

”Όπως κατά καιρούς έχουμε αναφέρει, στόχος μας ήταν να γυρίσουν τα παιδιά του χωριού στην ομάδα που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά και σήμερα ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά την έναρξη συνεργασίας με ένα δικό μας παιδί τον τερματοφύλακα Λίβα Κωνσταντίνο”, αναφέρει η ανακοίνωση του Ατρομήτου και καταλήγει:

“Ο Κώστας ξεκίνησε από την ομάδα μας και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Πανθουριακό, Δώριο, Σπερχογεία, Ανδρούσα, Αναγέννηση Παραλίας, Παναρκαδικό, Μάνη, Εθνικό Μελιγαλά και τελευταία στον Πάμισο Μεσσήνης από τον οποίο και αποκτήθηκε. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ατρόμητου και ευχόμαστε να έχει υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά”.