Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 22:05

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Επίσημη η απόκτηση του Σκουφάκη, θέλει και τον Λένα

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Επίσημη η απόκτηση του Σκουφάκη, θέλει και τον Λένα

Ο Γιώργος Σκουφάκης υπέγραψε στον Αστέρα Βαλύρας και αποτελεί την πιο... φρέσκια μεταγραφική προσθήκη των “κιτρινόμαυρων”.

Την προ ημερών συμφωνία διαδέχθηκε η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου. Με την παρουσία του 30χρονου ποδοσφαιριστή η ομάδα της Βαλύρας ενισχύεται σε σημαντικό βαθμό στα “φτερά” της επίθεσης.

Την περασμένη σεζόν ο Σκουφάκης αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Πλατύ και τη νέα σεζόν αναμένεται να αποτελέσει μία ακόμη αξιόπιστη λύση στα πλάνα του Αντώνη Τσουκαλά.

Παλαιότερα έχει αγωνιστεί και σε Απόλλωνα Καλαμάτας, Πανθουριακό, Θύελλα Μερόπης, Ολυμπιακό Ανάληψης, Παπαφλέσσα Χώρας, Αναγέννηση Παραλίας, Δωριέα Δωρίου, Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας, ΑΕΚ Καλαμάτας, Παπαφλέσσα Άμφειας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Αστέρα Βαλύρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση και ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Σκουφάκη. Ο Γιώργος αγωνίζεται ως επιθετικός και κυρίως στα “φτερά”.

Είναι ένας ποδοσφαριστής, ο οποίος είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον της διοίκησης από την περσινή σεζόν και ήρθε η στιγμή να φορέσει την φανέλα του Αστέρα.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα, Πανθουριακό, Θύελλα Μερόπης, Ολυμπιακό Ανάληψης, Παπαφλέσσα Χώρας, Αναγέννηση, Δωριέα Δωρίου, Μιλτιάδη, ΑΕΚ, Παπαφλέσσα Άμφειας, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν ο Ατρόμητος Πλατύ.

Γιώργο καλωσόρισες στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Αστέρα, ευχόμαστε να έχεις μια υγιής ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες!»

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του notosport.gr, ο Αστέρας Βαλύρας βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με έναν ακόμη παίκτη που έχει... ερυθρόλευκο παρελθόν.

Αυτός δεν είναι άλλος παρά τον Αλέξη Λένα, που την περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού Ανάληψης, όπως άλλωστε και οι Μπάμπης Θεοδοσόπουλος, Δημήτρης Αποστολίδης, Αλέξανδρος Τσώνης.

Ο Λένα είναι 25 ετών, αγωνίζεται ως στόπερ και έχει παίξει επίσης στον ΑΟ Σπερχογείας, ενώ προέρχεται ποδοσφαιρικά από τον Πάμισο Μεσσήνης.