Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 09:12

ΑΕ ΛΟΓΓΑΣ: Ξεκίνημα με πρωταγωνιστικές βλέψεις (φώτο)

Γράφτηκε από τον
ΑΕ ΛΟΓΓΑΣ: Ξεκίνημα με πρωταγωνιστικές βλέψεις (φώτο)

Την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε η ΑΕ Λογγάς, τελώντας παράλληλα και τον καθιερωμένο αγιασμό.

Το απόγευμα της Δευτέρας (19/8) δόθηκε το έναυσμα για την έναρξη της σεζόν 2024-25, με τα “περιστέρια” να έχουν φέτος πρωταγωνιστικές βλέψεις στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής.

Το παρών στην “πρώτη” της ομάδας έδωσε αντιπροσωπία της διοίκησης, προεξάρχοντος του προέδρου, Κωνσταντίνου Σούγλερη.

Στον πάγκο του συλλόγου βρίσκεται πλέον ο Νίκος Μανιατέας, ο οποίος αντικατέστησε τον Ηλία Ηλιόπουλο. Άμεσος συνεργάτης του 37χρονου τεχνικού θα είναι ο γυμναστής, Γιώργος Κάλελης.

Μεταγραφικά η ΑΕΛ προχώρησε σε ποιοτικές προσθήκες, φέρνοντας στην Λογγά παίκτες που έχουν την εμπειρία και τις παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, όπως ο Κώστας Κανελλόπουλος, ο Κώστας Πιλάτης, ο Γιώργος Αργυρόπουλος, ο Κώστας Πιλάτης, ο Γιάννης Μαρίνος κ.α., ενώ διατηρήθηκε ο κορμός.

Στο Κύπελλο Μεσσηνίας, η ομάδα της Λογγάς θα αντιμετωπίσει στην β' φάση της διοργάνωση την περσινή πρωταθλήτρια της Β' τοπικής, Ομόνοια Καλαμάτας, σε εκτός έδρας νοκ άουτ αγώνα.

Τέλος, το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει το πρώτο φιλικό τεστ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας στο γήπεδο Δυτικής Παραλίας, με την σέντρα να έχει οριστεί στις 6 το απόγευμα.

Αναλυτικά το ρόστερ της ΑΕ Λογγάς για την σεζόν 2024-25:

Ελοριάν Σαΐπι, Κώστας Πανταζόπουλος, Γιώργος Παναγόπουλος, Βασίλης Βάγιας, Κώστας Καψαμπέλης, Παναγιώτης Τραγομαλάς, Φώτης Φύκιρης, Σάκης Λάζαρης, Δημήτρης Κορμπής, Γιάννης Παναγόπουλος, Βασίλης Βουτιέρος, Φώτης Πετρόπουλος, Γιώργος Σούγλερης, Χρήστος Κόλα (παλιοί), Κώστας Πανταζόπουλος, Γιώργος Αργυρόπουλος, Τάσος Λογιώτης, Βαγγέλης Κυριόπουλος, Γιάννης Μαρίνος, Κώστας Πιλάτης, Κώστας Κανελλόπουλος και Μουσταφά Χαρμπούτ (νέοι).

Η ενημέρωση της ΑΕ Λογγάς:

«Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, η ομάδα μας ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της για την νέα αγωνιστική περίοδο. Οι παίκτες μας συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο με στόχο να χτίσουν τις βάσεις για μια επιτυχημένη χρονιά. Αφού μοιράστηκε το αθλητικό υλικό στους ποδοσφαιριστές έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση. Με πολύ καλή διάθεση και μεγάλη όρεξη οι παίκτες μας έκαναν τα πρώτα χιλιόμετρα υπό τις οδηγίες του Νίκου Μανιατέα! Το πρόγραμμα θα συνεχιστει με καθημερινές προπονήσεις και το Σάββατο έχει οριστεί το πρώτο φιλικό με τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας! Επίσης, να ενημερώσουμε πως η ομάδα μας θα συμμετέχει στην Β' φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας και θα αντιμετωπίσει την περσινή πρωταθλήτρια του Β τοπικού Ομόνοια Καλαμάτας σε νοκ άουτ αγώνα!»