Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 15:06

ΠΑΜΙΣΟΣ: Κοντά σε Πλατάνα, δοκιμάζει τον Μπραχίμ Μπαμπά

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Κοντά σε Πλατάνα, δοκιμάζει τον Μπραχίμ Μπαμπά

Σε δύο... μεταγραφικά μέτωπα κινείται ο Πάμισος το τελευταίο διάστημα για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του notosport.gr, οι “Νησιώτες” είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Θοδωρή Πλατάνα, ενώ από το “μικροσκόπιο” του Ηλία Μουρούσια περνάει ο Γαλλοαφρικανός εξτρέμ, Μπραχίμ Μπαμπά.

Οι επαφές με τον Πλατάνα, ο οποίος αγωνίστηκε στον Πανθουριακό το τελευταίο εξάμηνο της περασμένης σεζόν, ενώ το πρώτο μισό ήταν στην Εράνη, έχουν προχωρήσει και όλα δείχνουν ότι ο 24χρονος Λάκωνας ακραίος αμυντικός θα φοράει του χρόνου το “τριφύλλι” στο στήθος.

Στο παρελθόν έχει παίξει σε ΑΕ Σπάρτη, Ένωση Πελλάνας/Καστορίου, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Λακωνίας το 2019, Πανγυθεατικό, Λάρισα Κ20 και Αμυκλιακό με την φανέλα του οποίου αναδείχθηκε πρωταθλητής στον γειτονικό Νομό την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Σε ό,τι αφορά τον Μπαμπά είναι 19 ετών και κατάγεται από το Μάλι, αλλά είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, πράγμα που σημαίνει ότι αγωνίζεται ως κοινοτικός.

Το υποψήφιο μεταγραφικό απόκτημα του Παμίσου μέχρι πρότινος έπαιζε στην Κ18 της γαλλικής Ρεμς Νεβιλέτ και διαθέτει εξαιρετικές συστάσεις.

Τόσο ο Πλατάνας, όσο και ο Μπαμπά συμμετείχαν στο σαββατιάκο φιλικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Βαλύρας, με τον Γαλλοαφρικανό εξτρέμ μάλιστα να βρίσκει δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, στο τελικό 6-1 υπέρ των “Νησιωτών”.