Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 20:36

ΕΡΑΝΗ: Μιχόπουλος, η επόμενη μεγάλη κίνηση των Φιλιατρινών! (φώτο)

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Μιχόπουλος, η επόμενη μεγάλη κίνηση των Φιλιατρινών! (φώτο)

Η Εράνη έχει βάλει ψηλά τον πήχη τη νέα σεζόν. Το έχει δείξει σε όλες τις κινήσεις της. Το έδειξε και τώρα, αφού τα βρήκε σε όλα με τον Θανάση Μιχόπουλο και μένει μόνο η ανακοίνωση για επισημοποιηθεί η συμφωνία.

Ο Μιχόπουλος είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος διαθέτει παραστάσεις από τα πρωταθλήματα της Super League 1 και της Super League 2, με τις φανέλες του Αστέρα Τρίπολης και του Διαγόρα Ρόδου, αντίστοιχα.

Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός, γεννημένος στις 22 Ιανουαρίου 2002, έκανε τα πρώτα του βήματα στον Πανιώνιο Μεγαλόπολης, έχοντας προπονητή τον Kαλαματιανό τεχνικό, Παναγιώτη Καλόμαλο.

Οι εμφανίσεις του, τόσο στους “κυανέρυθρους”, όσο και στις Μικτές Ομάδες της Αρκαδίας, στις οποίες υπήρξε βασικό στέλεχος, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον συλλόγων μεγαλύτερων κατηγοριών.

Ο Αστέρας Τρίπολης κινήθηκε πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους, καταφέρνοντας να αποσπάσει την υπογραφή του και το 2016 εντάχθηκε στην Κ17 των Αρκάδων.

Στις 25 Οκτωβρίου 2018 χρίστηκε διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ17, ενώ σχεδόν ένα μήνα αργότερα και συγκεκριμένα στις 29 Νοεμβρίου 2018, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Αστέρα το πραγματοποίησε στις 19 Μαρτίου 2022, στο νικηφόρο 2-0 επί του Βόλου για την 1η αγωνιστική των playoffs της Super League 1.

Στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2022-23 ο Μιχόπουλος παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στον Διαγόρα Ρόδου. Με την ομάδα του “σμαραγδένιου νησιού” κατέγραψε 11 παρουσίες στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Τον Σεπτέμβρη του 2023 ανακοινώθηκε η ένταξή του στον Παναρκαδικό, με τον οποίο κατέκτησε τον τίτλο στην Α' κατηγορία της Αρκαδίας και πανηγύρισε ταυτόχρονα την άνοδο στην Γ' Εθνική, μέσω των αγώνων μπαράζ.