Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 13:22

ΕΠΣΜ: Κληρώνει σήμερα για την Α' τοπική

Γράφτηκε από τον
ΕΠΣΜ: Κληρώνει σήμερα για την Α' τοπική

Με καθυστέρηση τριών ημερών (είχε προγραμματιστεί αρχικά για την Παρασκευή) θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7 μ.μ., η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Α' τοπικής Μεσσηνίας, που θα διεξαχθεί με 16 ομάδες, εκ των οποίων, οι τέσσερις προέρχονται από τη Β' τοπική και μία από τη Γ' εθνική.


Συγκεκριμένα, εκτός από την Ομόνοια, τη Στενωσιά και τη Φοινικούντα, που κατέλαβαν τις τρεις προνομιούχες θέσεις, στην Α’ τοπική θα παίξει και ο τέταρτος Παναθηναϊκός Καλαμάτας, που αποδέχτηκε την πρόσκληση και θα καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση της Σπερχογείας.
Από εκεί και πέρα, η Κυπελλούχος Μεσσηνίας Εράνη υποβιβάστηκε από τη Γ' εθνική και επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στην Α' τοπική.
Απουσιάζει ο πρωταθλητής Μιλτιάδης, που κέρδισε στα μπαράζ την άνοδο για τις εθνικές κατηγορίες. Στα αξιοσημείωτα ότι ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας θα παίξει στην Α τοπική, μετά από 13 χρόνια.. Η κλήρωση θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου στον Κορδία.
Στην κληρωτίδα θα μπουν το απόγευμα οι εξής ομάδες: Εράνη, Πάμισος, Κυπαρισσία, Πανθουριακός, Μάνη, Μεθώνη, Ακρίτας Κορώνης, Α.Ο. Διαβολιτσίου, Θύελλα Χαρακοπιού, Ράχη, Τέλλος Αγρας, Ηρακλής Καλαμάτας, Ομόνοια, Στενωσιά, Φοινικούντα και Παναθηναϊκός Καλαμάτας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « "ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Θετικά δείγματα στο Αργος