Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 21:12

ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Ξεκίνησε το “χτίσιμο” με Σταματόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Ξεκίνησε το “χτίσιμο” με Σταματόπουλο

Άργησε, αλλά έκανε την πρώτη του μεταγραφή ο ΠΑΣ Ράχη, φτάνοντας σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Σταματόπουλο.

Ο πολύπειρος μεσοαμυντικός (γεν. 1981) την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Ολυμπιακό Ανάληψης, έχοντας ηγετική παρουσία στο κέντρο της άμυνας των “ερυθρόλευκων”.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει διαγράψει μια μακρά διαδρομή στα μεσσηνιακά γήπεδα και που γνωρίζει άριστα ο Άγγελος Σπάλας, καθώς οι δύο άνδρες είχα συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία σε Αστέρα Αρφαρών, Παπαφλέσσα Χώρας, Δωριέα Δωρίου και ΑΕΚ Καλαμάτας. Για το λόγο αυτό ο νέος τεχνικός της ομάδας της Ράχης ποντάρει στην εμπειρία του.

Ακόμα, ο Σταματόπουλος έχει αγωνιστεί σε Ομόνοια, Αναγέννηση Παραλίας, ΑΟ Βέργας, Μιλτιάδη, Αστέρα Βαλύρας, Ολυμπιακό Καλαμάτας, ΑΟ Διαβολιτσίου, Μεσσηνιακό, Φαραί, ΑΟ Φυτειάς, ενώ έχει παίξει και στην Αρκαδία με την φανέλα του ΑΟ Φαλαισίας.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις, ώστε ο κ. Σπάλας να μπορέσει να “χτίσει” ένα ανταγωνιστικό σύνολο ενόψει του ερχόμενου πρωταθλήματος της Α' τοπικής και όσοι παίκτες υπογράψουν στην ομάδα της Ράχης, θα αποτελούν προσωπικές επιλογές του έμπειρου προπονητή.