Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 15:37

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ξεκίνησε η ενίσχυση με την απόκτηση 8 ποδοσφαιριστών

Γράφτηκε από τον
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ξεκίνησε η ενίσχυση με την απόκτηση 8 ποδοσφαιριστών

Την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της, με την απόκτηση 8 ποδοσφαιριστών γνωστοποίησε χθες η διοίκηση της Θύελλας Παραλίας.

Η ενίσχυση αφορά στους δύο έμπειρους τερματοφύλακες, τον Αντώνη Αγγελή που αγωνιζόταν στον Ίκαρο και τον 32χρονο Χαράλαμπο Χριστόπουλο, ο οποίος έπαιζε στον Παναθηναϊκό Καλαμάτας, καθώς και σε 6 παίκτες, που είναι πιο μικροί σε ηλικία.

Η διοίκηση της Θύελλας, εκτός από τους Αγγελή και Χριστόπουλο, που αναφέραμε παραπάνω, γνωστοποίησε την απόκτηση των Σταύρου Μπάκα, Σωτήρη Μπάκα, Θανάση Μπάκα (αδέρφια που αγωνίζονται σε θέσεις της μεσαίας γραμμής), Νίκο Σαμαρά (μέσος), οι οποίοι προέρχονται από τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας, Γιώργο Καφούση (αριστερός μπακ-χαφ, αποκτήθηκε ως ελεύθερος) και Γιάννη Κορομηλά (μπακ, αμυντικός μέσος).

Να σημειωθεί ότι παρελθόν από την ομάδα αποτελούν, οι Κώστας Δημητρίου, Χρόνης Τάγαρης και Κώστας Κυριακόπουλος.

Από εκεί και πέρα η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού θα συνεχιστεί, καθώς έχουν προχωρήσει οι επαφές για την απόκτηση τριών ακόμη ποδοσφαιριστών.

Στον πάγκο της Θύελλας θα βρίσκεται για 3η σερί χρονιά ο Μιλτιάδης Μαυροειδής (φώτο), ο οποίος θα προσπαθήσει με τους παίκτες που θα στελεχώσουν το έμψυχο δυναμικό, να καθοδηγήσει την ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση.

Οι στόχοι είναι τα νέα παιδιά που διαθέτει η ομάδα να πάρουν παιχνίδια και εμπειρίες από τη συμμετοχή τους σε αγώνες, να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο προκύψει.

Η Θύελλα διατηρεί καλές σχέσεις με τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας κάτι που φαίνεται και από την παραπάνω μεταγραφική ενίσχυση. Για το λόγο αυτό ο έμπειρος προπονητής σε επικοινωνία που είχαμε, θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα στον προπονητή Βασίλη Παναγιωτόπουλο, αλλά και το συνεργάτη του Σωτήρη Μπουραντώνη για την παραχώρηση των παικτών.

Στις 3 Σεπτεμβρίου η πρώτη

Η έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν έχει οριστεί για την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, στις 4 το απόγευμα στο Δημοτικό γήπεδο “Παναγιώτης Μπαχράμης”. Το παραπάνω γήπεδο του παλιού Στρατοπέδου θα είναι και τη νέα χρονιά η έδρα της Θύελλας Παραλίας τόσο για τις προπονήσεις, όσο και για τους επίσημους αγώνες της.