Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 18:14

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Καταληκτική ημερομηνία για την ένταξη στο μητρώο για τις ομάδες της Γ' τοπικής

Γράφτηκε από τον
ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Καταληκτική ημερομηνία για την ένταξη στο μητρώο για τις ομάδες της Γ' τοπικής

Το Σάββατο 31 Αυγούστου είναι η καταληκτική ημερομηνία για να έχουν ολοκληρώσει τις ενέργειες τους οι ομάδες της Γ’ τοπικής ώστε να μπορέσουν να ενταχθούν στο Αθλητικό Μητρώο της Γ.Γ.Α.


Οι ομάδες που πρέπει να κάνουν αίτηση (πολύ πιθανόν να το έχουν κάνει) μέχρι την παραπάνω ημερομηνία είναι ο Απόλλων Πεταλιδίου, ο Κεραυνός Καλαμάτας και η νεοσυσταθείσα ομάδα    Τσικλητήρας Πύλου 2024.
Οι παραπάνω ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής, όμως για να μπορέσουν να αγωνιστούν θα πρέπει να έχουν πάρει την έγκριση από τη Γ.Γ.Α., ότι οι φάκελοι που κατέθεσαν συμπεριλαμβάνουν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία ώστε να αποκτήσουν το επίσημο έγγραφο που θα αναφέρει ότι έχουν ενταχθεί στο αθλητικό μητρώο.
Να σημειωθεί ότι δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής της φετινής αγωνιστικής χρονιάς 2024-2025, έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Βλαχόπουλο, Νέος Αρις, Α.Ε. Αβίας, Θύελλα Παραλίας, Δώριο, ΑΕΠΣ Αρις Καλαμάτας, ΑΣ Δαναός, ΑΟ Φυτειάς, Διαγόρας Κοπανακίου, Τιτάνες, Αίας Καλαμάτας, ΑΕΚ Καλαμάτας, Πράσινα Πουλιά, ΑΠΟΚ Ικαρος, Πάμισος Β’, Παπαφλέσσας Χώρας Β’ και Εράνη Β’.

Κλήρωση τέλη Σεπτέμβρη

Η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Γ’ τοπικής δεν έχει αποφασιστεί μέχρι στιγμής. Από πληροφορίες, η διοίκηση της ΕΠΣΜ, προσανατολίζεται να ορίσει την ημερομηνία προς τα τέλη Σεπτέμβρη.
Παράλληλα με την κλήρωση θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομάδων ώστε όλοι μαζί διοίκηση ΕΠΣΜ και ομάδες να προχωρήσουν μαζί και να βρουν λύση στο θέμα του μητρώου, ώστε να μην συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.