Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 20:49

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ” Μόνο τα τυπικά για Βασιλαντωνόπουλο!

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ” Μόνο τα τυπικά για Βασιλαντωνόπουλο!

Παίκτης της Καλαμάτας θα πρέπει να θεωρείται ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος. Ο 32χρονος πρώην αμυντικός της Λαμίας έχει συμφωνήσει προφορικά με τον πρόεδρο Γιώργο Πρασσά και αναμένεται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, προκειμένου να υπογράψει και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Ο Βασιλαντωνόπουλος έχει γεννηθεί στις 28 Ιανουαρίου το 1992 στο Αίγιο, έχοντας μεγάλη εμπειρία από τη Σούπερ Λίγκα, καθώς έχει αγωνιστεί σε Λαμία, Ατρόμητο, ΑΕΚ, Παναχαϊκή, Απόλλωνα, Βέροια, αλλά και στο εξωτερικό με την πολωνική Γκόρνικ Ζάμπζε. Η προσθήκη του έμπειρου δεξιού μπακ δεν θα είναι η τελευταία πάντως για την Καλαμάτα, αφού έχει συμφωνήσει και με τον Ιβο Μάροβιτς.

Πρόκειται για 19χρονο Μαυροβούνιο γκολκίπερ που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Β’ και βρίσκεται στην Ελλάδα από τα 13 του χρόνια. Πριν τους Θεσσαλονικείς αγωνιζόταν στην ακαδημία της Βαλένθια στην Αθήνα. Η απόκτηση γκολκίπερ πάντως ήταν κάτι μη αναμενόμενο, με δεδομένο ότι η Καλαμάτα έχει τους Κότσαρη, Λαδά, Μέντες και Τσιφτσή.

Ο τελευταίος αναμένεται πλέον να δοθεί δανεικός στον Πάμισο, ενώ θυμίζουμε ότι παραχωρήθηκε πρόσφατα και ο Καραχάλιος. Αγωνιστικά, η Καλαμάτα θα δώσει το Σάββατο φιλικό ματς με τον Πάμισο στη Μεσσήνη, ενώ την προσεχή Τρίτη θα παίξει στην Τρίπολη με τον Αστέρα Β’ και ακολουθεί το νοκ – άουτ ματς για το Κύπελλο Ελλάδας με την Επισκοπή στο Ρέθυμνο.

Εργασίες κάτω από τις κερκίδες του Σταδίου

Μετά τις εργασίες βελτίωσης του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, σειρά πήραν οι χώροι που βρίσκονται κάτω από τις κερκίδες και χρησιμοποιηθεί η Καλαμάτα για τις ανάγκες της.
Όπως ενημερώνει με ανακοίνωση της η ασπρόμαυρη ΠΑΕ οι εργασίες αφορούν τα αποδυτήρια τόσο της ομάδας που τα χρησιμοποιηθεί κυρίως στη διάρκεια των αγώνων, της φιλοξενούμενης ομάδας, καθώς και της αίθουσας τύπου “Παναγιώτης Μπαχράμης”.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρουν ότι δεν θα αλλάξει η μορφή των παραπάνω χώρων και ότι το κόστος και η εκτέλεση των εργασιών θα επιβαρύνουν τον πρόεδρο της Καλαμάτας Γιώργο Πρασσά.

Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα σας ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι εργασίες ελαιοχρωματισμού και διαμόρφωσης των βοηθητικών χώρων που χρησιμοποιεί η ομάδας μας στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας. Πιο συγκεκριμένα οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στα αποδυτήρια της γηπεδούχου ομάδας, της φιλοξενούμενης ομάδας, των διαιτητών και στην αίθουσα τύπου “Παναγιώτης Μπαχράμης”.

Οι εργασίες θα γίνουν χωρίς να μεταβληθεί η κτηριακή υφή και η αισθητική των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που παρουσιάζουν οι βοηθητικοί χώροι. Το κόστος των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν και η εκτέλεση των εργασιών θα επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον Πρόεδρο μας κ. Πρασσά”.