Δευτέρα, 01 Δεκέμβριος 2014 21:05

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Επόμενος στόχος η κορυφή

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Επόμενος στόχος η κορυφή

Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε χθές η "Μαύρη Θύελλα" η οποία επικράτησε με 2-1 του Παναργειακού στο Δημοτικό Στάδιο, σε ένα ματς όπου κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε 2-0, αλλά δυσκολεύτηκε στην επανάληψη με αποτέλεσμα να κρατήσει τελικά δύσκολα τη νίκη.


Ήταν ένα παιχνίδι όπου οι «μελανόλευκοι» ήθελαν πολύ τη νίκη καθώς ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να πιάσουν τον αντίπαλο τους στην βαθμολογία, καθώς για πολλούς η ομάδα του Αργους θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος των Μεσσηνίων στη μάχη για τον τίτλο.
Η πολυπόθητη νίκη ήρθε λοιπόν και έφερε χαμόγελα στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο όπου πλέον κοιτάζουν με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια.
Επόμενος στόχος πλέον είναι η… κορυφή της βαθμολογίας, από την οποία πλέον η Καλαμάτα απέχει μόνο ένα βαθμό. Το ζητούμενο λοιπόν είναι να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί και στα επόμενα ματς αρχής γενομένης από αυτό της Κυριακής στην Μαγούλα με τον τοπικό Αστέρα.
Να θυμίσουμε ότι μετά την 8η αγωνιστική η Δόξα Νέας Μανωλάδας είναι πρώτη με 18 βαθμούς ενώ ακολουθούν Καλαμάτα και Παναργειακός με 17 βαθμούς.

Με τρεις απουσίες

Σήμερα οι Μεσσήνιοι προπονήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο με τον Χαρίτο να μπαίνει στο πρόγραμμα. Ο τραυματισμός του Δημητριάδη την Κυριακή δεν είναι σοβαρός και όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος φορ θα είναι στην διάθεση του Κουρμπανά την Κυριακή, όπως και ο Τσάτσος που εξέτισε την ποινή του. Αντίθετα, θα απουσιάσουν ο Ηλιόπουλος που αποβλήθηκε προχθές, ο Ρούσσης που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και ο τραυματίας Σαλαπάτας.

Προβληματισμός
για την διαιτησία

Αξίζει να σημειωθεί πως στις τάξεις των «μελανόλευκων» έχουν έντονα παράπονα για την διαιτησία του Δραγάτη από την Αν. Αττική στο χθεσινό ματς. Δεν είναι τυχαίο ότι ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Ράλλης στις δηλώσεις του άφησε για πρώτη φορά αιχμές για τους διαιτητές, αφού δεν συνηθίζει να μιλά για την διαιτησία. Άλλωστε και η πλειοψηφία των φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο με τους διαιτητές τα είχε χθές, αφού μπορεί να μην έγινε το μεγάλο λάθος αλλά με τα συνεχόμενα σφυρίγματα έβαλαν την Καλαμάτα στην περιοχή της στο β' ημίχρονο.
Στην "Μαύρη Θύελλα" είχαν και τις προηγούμενες χρονιές παράπονα για την διαιτησία για αυτό και τώρα υπάρχει μια ανησυχία.

Το πρόγραμμα της
9ης αγωνιστικής

Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί την Κυριακή με την 9η αγωνιστική, όπου ξεχωρίζει το Ηλειακό ντέρμπι ανάμεσα στην πρωτοπόρο Δόξα Νέας Μανωλάδας και την Βάρδα. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Αχαϊκή - Παναργειακός
Κύμη - Παναρκαδικός
Αστέρας Μαγούλας - Καλαμάτα
Βύζας Μεγάρων - ΠΑΟ Λουτρακίου
Δόξα Μανωλάδας - ΠΑΟ Βάρδας
Ζακυνθιακός - Μανδραϊκός
Ερμής Κιβερίου - Αιολικός
Ρεπό: Πανελευσινιακός
• Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ.