Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 12:33

Στις 9 Σεπτεμβρίου η κλήρωση της Super League 2

Γράφτηκε από τον
Στις 9 Σεπτεμβρίου η κλήρωση της Super League 2

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου θα γίνει η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Super League 2, όπως ανακοίνωσε χθες η διοργανώτρια αρχή.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα στο “Holiday Inn Athens Airport Hotel”. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν και οι καλύτεροι της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, όπως αυτοί ψηφίστηκαν από τις συμμετέχουσες στο περυσινό πρωτάθλημα ομάδες. Ειδικό βραβείο θα παραλάβει ο Αλέξανδρος Καλογέρης για το ρεκόρ συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία. Συγκεκριμένα από τον πρώτο όμιλο θα βραβευτούν ο Γιάννης Γιαννώτας (Λεβαδειακός) ως MVP, ο Κλέτον Περντρέου (Μακεδονικός) ως καλύτερος τερματοφύλακας, ο Στέλιος Μαλεζάς (Μακεδονικός) ως καλύτερος προπονητής και ο Αλμπέρτο Σιμόνι (Μακεδονικός) ως πρώτος σκόρερ.
Από τον β’ όμιλο θα βραβευτούν ο Γιώργος Μάναλης (Χανιά), ως (MVP), αλλά και ως πρώτος σκόρερ, μαζί με τον Γιάννη Λουκίνα (Καλλιθέα), Γιάννης Γκέλιος (Ιωνικός) ως καλύτερος τερματοφύλακας και Γιάννης Ταουσιάνης (Χανιά) ως καλύτερος προπονητής. Καλύτερη διαιτητής ψηφίστηκε η Μάχη Τσιοφλίκη (Λάρισας)