Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 15:00

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ: Τεράστια κίνηση με Κάνιστρα!

Γράφτηκε από τον
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ: Τεράστια κίνηση με Κάνιστρα!

Μεγάλη μεταγραφική κίνηση-“έκπληξη” από τον Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου, καθώς συμφώνησε προφορικά με τον Φάνη Κάνιστρα!

Οι συστάσεις περιττεύουν και η αξία του 34χρονου επιθετικού είναι δεδομένη. Πρόκειται για έναν από τους πιο προικισμένους παίκτες των μεσσηνιακών γηπέδων. Ικανός να κάνει την διαφορά και να πάρει στις... πλάτες του μια ομάδα, ενώ στην καλή του μέρα είναι απλά εντυπωσιακός.

Ο Κάνιστρας έχει να επιδείξει μια πλούσια ποδοσφαιρική διαδρομή, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Καλαμάτα, Μεσσηνιακό, Πάμισο, Απόλλωνα Καλαμάτας, Εθνικό Μελιγαλά, Πανθουριακό, Τσικλητήρα Πύλου, Αναγέννηση Παραλίας, ΑΟ Διαβολιτσίου, ΑΕ Μάνης, Αμυκλιακό, ΑΕ Σπάρτη και Αχιλλέα Καμαρών.

Μια “ηχηρή” αν μη τι άλλο μεταγραφή για τα δεδομένα της Γ' τοπικής, με τον Παπαφλέσσα και να ενισχύει ακόμα περισσότερο το ρόστερ που θα έχει στην διάθεσή του τη νέα σεζόν ο Παναγιώτης Βλαχογιάννης.

Η ομάδα του Βλαχόπουλου θέλει να είναι περαστική από την κατηγορία και το δείχνει εμπράκτως με κινήσεις ουσίας και συνάμα εντυπωσιασμού.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Κάνιστρας είχε ένα βραχύβιο πέρασμα από τον ΠΑΣ Ράχη, ενώ στις αρχές του καινούργιου χρόνου μεταπήδησε στον ΑΟ Φοινικούντας, με την φανέλα του οποίου στο τέλος της σεζόν πανηγύρισε την άνοδο στην Α' τοπική για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.