Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 18:18

Ξεκίνησε η δουλειά για την ακαδημία Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Ξεκίνησε η δουλειά για την ακαδημία Καλαμάτας

Στο κεντρικό γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, ξεκίνησαν την Τετάρτη το απόγευμα την προετοιμασία τους οι ομάδες υποδομής της ακαδημίας της Καλαμάτας.


Πριν την προπόνηση, ο επικεφαλής των τμημάτων της ακαδημίας Νίκος Κακαλέτρης με τους συνεργάτες του προπονητές Αλέκο Δέδε, Σπύρο Αντωνόπουλο και τον φυσιοθεραπευτή Παναγιώτη Νικητέα, μίλησαν στους ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν τα τμήματα Κ19, Κ17, Κ15, Κ13, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Τα παραπάνω 4 τμήματα θα προετοιμαστούν για τις επίσημες υποχρεώσεις τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα που θα συμμετάσχουν τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν.

Σε ότι αφορά την Κ19 θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, με τη διοργανώτρια να έχει ενημερώσει τα σωματεία ότι ενδέχεται να πραγματοποιήσει και πρωτάθλημα Κ17. Σε ότι αφορά τις ομάδες Κ15 και Κ13 θα συμμετάσχουν και φέτος στο Attica Cup και οι μικρότερες στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι υπεύθυνοι της ακαδημίας έχουν καταθέσει αίτημα στη Σούπερ Λιγκ, ώστε η ομάδα Κ15 να συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, κάτι που αν εγκριθεί θα γίνει για πρώτη φορά.

Αλλη μια μεταγραφή

Μια ακόμη μεταγραφή, τη 13 συνολικά, έφτασε η ακαδημία της Καλαμάτας με την απόκτηση του 14χρονου μέσου Ευθύμιου Λαμπρόπουλου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που θα ενταχθεί στο τμήμα Κ15, αγωνίζεται ως μέσος και αποκτήθηκε από το Α.Σ. Δαναό.