Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 21:40

ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Υπέρβαση με Τριανταφυλλάκη!

Γράφτηκε από τον
ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Υπέρβαση με Τριανταφυλλάκη!

Η ΑΕ Μάνης έπιασε άπαντες στον... ύπνο και ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Τριανταφυλλάκη!

Οι διοικούντες τον σύλλογο της Δυτικής Μάνης κινήθηκαν αστραπιαία και μπόρεσαν να εξασφαλίσουν την υπογραφή του 26χρονου εξτρέμ.

Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του πρώην ποδοσφαιριστή της “Μαύρης Θύελλας” έπαιξε η παρουσία του Παναγιώτη Πολίμου στην άκρη του “ασπρόμαυρου” πάγκου, υπό την καθοδήγηση του οποίου, όπως φυσικά και του Αντώνη Μαυρέα, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα Πράσινα Πουλιά.

Σε ηλικία 11 ετών ο... μικρός Βασίλης συμμετείχε σε ένα διήμερο προπονητικό καμπ που διοργάνωσε η Άρσεναλ στο Λουτράκι.

Εκεί, οι άνθρωποι των “κανονιέρηδων” τον ξεχώρισαν ανάμεσα σε εκατοντάδες παιδιά, διακρίνοντας το ταλέντο του και κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην ακαδημία του αγγλικού συλλόγου.

Έπειτα από πέντε χρόνια στο Λονδίνο, την τελευταία μέρα των μεταγραφών το καλοκαίρι του 2015, πήρε την απόφαση να επαναπατριστεί και να αγωνιστεί στην Κ20 του Λεβαδειακού, ενώ το προηγούμενο διάστημα συμμετείχε σε προπονήσεις και φιλικά της δεύτερης ομάδας της Τζένοα, δίχως ωστόσο να υπογράψει.

Μετά από έναν χρόνο και μεσολαβούντος ενός σοβαρού τραυματισμού, το ποδοσφαιρικό... ταξίδι τον βρήκε στην Κύπρο και στην Κ21 της ΑΕΚ Λάρνακας.

Ακολούθησε ο Διγενής Μόρφου, με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής στην Γ' Εθνική για την σεζόν 2018-19, με τον καλαματιανό ακραίο επιθετικό να έχει παίξει καταλυτικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια, έχοντας διψήφιο αριθμό τερμάτων.

Τον Γενάρη του 2020 ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την “Μαύρη Θύελλα”, με την φανέλα της οποίας στο τέλος της σεζόν πανηγύρισε τον τίτλο στο Νότιο Όμιλο της Football League.

Την σεζόν 2021-22 ο Τριανταφυλλάκης μεταπήδησε στον Αλμωπό Αριδαίας, αλλά έναν χρόνο αργότερα επέστρεψε στην ομάδα της Καλαμάτας.

Στα τέλη Σεπτέμβρη του 2023 ωστόσο στάθηκε πολύ άτυχος, καθώς σε μια προπόνηση υπέστη ρήξη πρόσθιου στο δεξί γόνατο και χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Πλέον, ο Τριανταφυλλάκης δείχνει να έχει αφήσει πίσω μια καλή τον σοβαρό τραυματισμό του και ετοιμάζεται να επανέλθει δριμύτερος στην αγωνιστική δράση!