Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 11:55

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Δυναμώνει κι άλλο με το “πολυεργαλείο” Δημητρίου!

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Δυναμώνει κι άλλο με το “πολυεργαλείο” Δημητρίου!

Το ήδη ενισχυμένο ρόστερ του Αστέρα Βαλύρας αναμένεται να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο ποιοτικά, στην προσπάθεια των “κιτρινόμαυρων” να πρωταγωνιστήσουν στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Β' τοπικής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του notosport.gr, η ομάδα της Βαλύρας είναι έτοιμη να συμπληρώσει... ενδεκάδα μεταγραφών, καθώς έφτασε σε συμφωνία με τον Θεόφιλο Δημητρίου!

Μιλάμε για έναν έναν παίκτη που είναι ο ορισμός του “πολυθεσίτη” ποδοσφαιριστή και η... χαρά κάθε προπονητή να τον έχει.

Το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, αλλά και ως ακραίος αμυντικός, αναμένεται να “λύσει” τα χέρια του Αντώνη Τσουκαλά κατά την διάρκεια της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο έμπειρος τεχνικός θα έχει στην διάθεση του τον Δημητρίου για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα κυπέλλου με την Θύελλα Μερόπης για την 1η φάση του θεσμού, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε.

Ο Δημητρίου φόρεσε για μια τετραετία την φανέλα του Ολυμπιακού Ανάληψης, ενώ έχει παίξει και σε ΑΟ Σπερχογείας, ΑΟ Διαβολιτσίου, Μεσσηνιακό, ΑΕΚ Καλαμάτας.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση και είναι πιθανό αυτή να αποτελέσει την τελευταία προσθήκη του Αστέρα για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.