Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 14:39

ΠΑΜΙΣΟΣ: Στα “πράσινα” και ο Αναστασίου

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Στα “πράσινα” και ο Αναστασίου

Με τέταρτη διαφορετική ομάδα επί μεσσηνιακού εδάφους θ' αγωνιστεί ο Λάμπρος Αναστασίου.

Αυτή τη φορά για λογαριασμό του Παμίσου, καθώς οι “Νησιώτες” ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον 23χρονο αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή.

Ο Αναστασίου μπορεί να αγωνιστεί σε όλη την αριστερή πλευρά με την ίδια ευκολία και την περασμένη σεζόν ανήκε στο δυναμικό του ΑΟ Διαβολιτσίου.

Ήρθε στη Μεσσηνία για πρώτη φορά την σεζόν 2021-22 και εντάχθηκε στην ΑΕ Μάνης, ενώ η αμέσως επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά τον βρήκε στον Εθνικό Μελιγαλά.

Ο Αναστασίου, ο οποίος κατάγεται από τα Γιάννενα, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον ΑΟ Ανατολής. Ακολούθως πήγε στην ΑΕ Πλατανιάς, ενώ η τελευταία ομάδα του στην ΕΠΣ Ηπείρου ήταν η Μπάφρα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ανακοινώνουμε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αναστασίου Λάμπρου, που συμφώνησε με την ομάδα μας για το επόμενο έτος.

Ο Λάμπρος αγωνίζεται ως αριστερός μπακ - χαφ, είναι αριστεροπόδαρος και η προηγούμενη ομάδα του είναι ο Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Λάμπρο, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και σου ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.»

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (30/8) ο αγιασμός της αθλητικής οικογένειας του Παμίσου, τόσο για το ποδοσφαιρικό, όσο και για το μπασκετικό τμήμα.

Το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου της Μεσσήνης, με τον πρόεδρο Γιώργο Ντούλη να εύχεται στους αθλητές και στα τεχνικά επιτελεία υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Στάθης Αναστασόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Μεσσήνης, Μπάμπης Μακρής, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Βασίλης Σπηλιώτης, ο πρώην παίκτης και προπονητής του Παμίσου, Αντώνης Μαυρέας, ο οποίος εκπροσώπησε την ΠΑΕ Καλαμάτα, αλλά και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας.

στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές υγεία και πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας τη νέα αγωνιστική περίοδο

Πηγή: https://www.drt9