Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 16:14

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Κράκουλι, ανανέωσε ο Χότζα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Κράκουλι, ανανέωσε ο Χότζα

Παίκτης του Παναθηναϊκού Καλαμάτας είναι και επίσημα ο Ματέο Κράκουλι, αφού το “τριφύλλι” ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην παίκτη του Παμίσου.

Όπως είχε αναφέρει το notosport.gr από τις 13 Αυγούστου, οι δύο πλευρές είχαν έρθει εδώ και καιρό σε προφορική συμφωνία και το μόνο που απέμενε ήταν να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, που παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με την φανέλα των “Νησωτών” στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες και συμμετέχει στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού από το ξεκίνημά της.

Προηγουμένως ήταν στον ΠΑΣ Ράχη, ενώ έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τον Ερμή, ο οποίος θυμίζουμε ότι τα προηγούμενα χρόνια λειτουργούσε ως προθάλαμος της ομάδας της Ράχης.

Ο Κράκουλι θα αγωνιστεί ξανά με το “τριφύλλι” στο στήθος, αλλά με την φανέλα άλλης ομάδας, καθώς ως γνωστόν Πάμισος και Παναθηναϊκός διαθέτουν κοινό έμβλημα.

Παράλληλα, τις υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει να προσφέρει για έναν ακόμη χρόνο ο 21χρονος αριστερός μπακ-χαφ, Ρήγας Χότζα, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία τους με τους “πράσινους”.