Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2024 09:00

ΕΡΑΝΗ: Αισιοδοξία για τη νίκη-πρόκριση σήμερα με Πανλακωνικό (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Αισιοδοξία για τη νίκη-πρόκριση σήμερα με Πανλακωνικό (βίντεο)

Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η τελευταία προπόνηση της Εράνης, ενόψει του σημερινού (1/9, 17:00) εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Πανλακωνικό Σπάρτης, για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας είδες όλους τους παίκτες του να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή.

Μετά το πέρας αυτής, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές απήλαυσαν μερικές στιγμές χαλάρωσης σε κεντρική καφετέρια της πόλης.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο τεχνικός των Φιλιατρινών, είναι οι εξής:

Αντωνόπουλος, Καπλάνης, Μπινιώρης, Καρακατσάνης, Ράτο, Μπουρδέκας, Μιχόπουλος, Μαρτίνι, Κωνσταντόπουλος, Σαραντόπουλος, Φλαριώτης, Τσακωνάκος, Μανωλάκος, Πράνταλος, Καραχάλιος, Λαμπρόπουλος, Κόλλιας, Χάρμπας.

Στις τάξεις των Κυπελλούχων Μεσσηνίας επικρατεί αισιοδοξία και πίστη για τη νίκη-πρόκριση στην 2η φάση της διοργάνωσης, απόρροια της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στον ένα μήνα προετοιμασίας, αλλά και της αφομοίωσης όλων αυτών που ζητάει ο έμπειρος κόουτς και ο συνεργάτης του, Στέλιος Ηλιόπουλος.

Πριν την αναχώρηση για το γήπεδο, η αποστολή της Εράνης θα γευματίσει στο εστιατόριο που διατηρεί στην παραλία του Καλού Νερού ο β' αντιπρόεδρος του συλλόγου, Σάκης Διονυσόπουλος.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας είναι μονός και σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά, θα κριθεί στην παράταση και αν χρειαστεί στην διαδικασία των πέναλτι, ενώ ο νικητής αυτού του ζευγαριού στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Κυπελλούχο Κυκλάδων Θύελλα Καμαρίου, στις 8 Σεπτεμβρίου.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Δημήτρης Κουρτέσης από την Αρκαδία. Ο κ. Κουρτέσης, ο οποίος ο οποίος από το 2019 μέχρι και το 2022 ήταν μέλος του Σ.Δ.Π. Μεσσηνίας, θα έχει βοηθούς τους Μάριο Παπαγεωργίου και Μάριο Τσούκα, επίσης από την Αρκαδία.

Τόσο ο προπονητής της Εράνης, Βαγγέλης Στουρνάρας, όσο και ο αρχηγός της ομάδας, Παναγιώτης Μπινιώρης σε δηλώσεις τους στην επίσημη σελίδα του συλλόγου σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης, απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο των Φιλιατρών να δώσει δυναμικό παρών στην αναμέτρηση με τον Πανλακωνικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πήρε τον Φράγκο, αποχαιρέτησε ο Ντίσα